Kizárták a Tácot, bajnok a Beloiannisz!

Fejér megye, Fejér Megye III
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

A hétvégén ismét nem állt ki a Tác, így a kizárás sorsára jutottak.

A megyei III. osztály Dél csoportjában a 28. fordulóban a Kulcs és a Tác-Csősz meccselt volna egymással. A táciak nem utaztak el a találkozóra, ez pedig nem az első alkalom volt a szezon során.

Bár sok csapat a koronavírusra hivatkozva megúszta a büntetést, a táciak nem ezzel indokolták azt, hogy nem álltak ki a mérkőzésekre. Kaptak is már e miatt pénzbüntetést. A hétvégi ki nem állásukat követően a kizárás sorsára jutott a csapat.

A táciak eddig húzták, elfogytak, a csapat a kizárás sorsára jutott
A táciak eddig húzták, elfogytak, a csapat a kizárás sorsára jutott

A tabella ezzel módosult, méghozzá oly mértékben, hogy a Beloiannisz előnye immáron behozhatatlan lett. A listavezető ugyanis a frissített tabellán 71 pontos, míg a második Velence csupán 63 egységgel rendelkezik. A tópartiak a hátra lévő két mérkőzésen legfeljebb 6 pontot szerezhetnek, így már nem tudják befogni a Beloianniszt.

A Beloiannisz tehát kivívta a másodosztályú tagságot, és jövőre magasabb olysztályban mérettetheti meg magát. Ezt a lehetőséget minden bizonnyal a Velence és a Vajta II. csapata számára is fel fogják kínálni, az azonban kérdéses, hogy ki fog élni ezzel.

A frissített tabella:

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Vélemény, hozzászólás?