A Csór indulna a megyei első osztályban

Fejér megye, Fejér Megye I, Fejér Megye II
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Bár a megye kettes bajnokságot nem nyerte meg a csapat, de a klub úgy néz ki feljebb lépne.

A csóriak támadója, Flávio Silva tett közzé egy bejegyzést a Facebookon, amelyben bravúrként étékelte a Vál elleni sikert és eredményesnek titulálta az idei szezont a csapat szempontjából. Bár céljukat, a bajnoki címet nem sikerült elérniük, a második hellyel esélyes, hogy fel fogják kérni őket a megyei első osztályú tagságra. Főleg annak fényében, hogy jobban teljesítettek, mint a Dél csoport második helyzettje.

Csór
A Csór jövőre a megyei első osztályban folytathatja

Az idei szezonban a megyei első osztályt mindössze 14 csapat játszotta le. A tervek szerint szeretnék 16 csapatosra bővíteni a létszámot, ám ez nehézségekbe ütközhet. A Mór adott esetben az NB III-ban folytathatja, ha sikerrel veszi a rájátszást, míg a Gárdony visszakerülhet a megye egybe miután gyengén szerepelt az NB III-ban.

Bár papíron egyetlen csapat sem esett ki, a Kisláng már bejelentette, nem vállalja a megyei első osztályt. Nem lehet tudni, hogy esetleg van-e még más csapat is, amelyik hasonlóképp gondolkodik, a korábbi években voltak már meglepetések, elég a Baracsra vagy a DUFK-ra gondolni.

Elméletileg a Herceghalom és a Vajta is a megyei első osztályban folytathatja a bajnok jogán, a vajtaiak pedig ezúttal nagyon úgy fest, hogy feljebb is lépnek.

 

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Vélemény, hozzászólás?