Megyei meccsajánló: A Sárszentmihály akár már a hétvégén bajnok lehet

Fejér megye, Fejér Megye III
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

A megye hármas csapatok még küzdenek a pontokért.

Megyei III. osztály Észak Felnőtt 27. forduló

Északon minden mérkőzést vasárnap rendeznek. A kiírás szerint a második helyezett Sárkeresztes a többieknél némileg korábban lép pályára a dobogóra hajtó Mány II.-Csabdi ellen. A keresztesieknek nyernie kell, ha harcban akarnak maradni az aranyéremért, de ellenfelük is motiváltal léphet pályára, hiszen komoly eséllyel pályáznak a bronzéremre.

Délután öttől a Sárszentmihály is kifut a gyepre, méghozzá a Vértesacsa otthonában. A mihályiak abban az esetben akár már estére bajnoknak mondhatják magukat, ha nyernek, míg riválisuk, a Sárkeresztes veszít a koradélutáni meccsen.

Izgalmasnak ígérkezik még a Gyúró és a Magyaralmás összecsapása. A gyúróiaknak lehet még sansza a bronzéremre, ám ehhez mindenképpen nyernie kell a szezon során számos szép győzelmet felmutató almásiak ellen. A tordasi és a kajászói csapat hatpontos derbit játszik egymással, a találkozó eldöntheti az ötödik hely sorsát.

2022. 06. 05. 13:30
Sárkeresztes – Mány II.-Csabdi

2022. 06. 05. 17:00
Vértesacsa – Sárszentmihály
Tordas II. – Kajászó
Söréd-Bodajk II. – Iszkaszentgyörgy
Újbarok – Csókakő
Gyúró – Magyaralmás


Megyei III. osztály Dél Felnőtt 29. forduló

Szombaton az ezüstéremre hajtó vajtaiak, akik a legutóbbi tíz meccsükből kilencet megnyerte a Besnyő otthonában lépnek pályára. A hazaiak is jó formában vannak, legutóbbi hét találkozójukból hatot behúztak. Ezzel párhuzamosan Lajoskomáromban is lesz egy mérkőzés, feltéve, ha a Baracska vállalja majd a játékot.

Vasárnap a Velence Nagylókra látogat. A tópartiak a legutóbbi öt meccsüket megnyerték és ezúttal is toronymagas esélyesként várhatják soros összecsapásukat, csupán győzelmük mértéke a kérdéses. A zsinórban négy meccset nyerő Alap bebiztosíthatja negyedik helyét a tabellán, ehhez a Dinnyés otthonában kellene diadalmaskodnia.

A már bajnok Beloiannisz ezúttal szabadnapos lesz.

2022. 06. 04. 17:00
Lajoskomárom II. – Baracska
Besnyő – Vajta II.

2022. 06. 05. 17:00
Dég – Sárszentágota
Rácalmás – Kulcs
Dinnyés – Alap
Nagylók – Velence
Ráckeresztúr – Cece

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Vélemény, hozzászólás?