Megye III: Szinte bajnok a Sárszentmihály és a Beloiannisz

Fejér megye, Fejér Megye III
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Két fordulóval a vége előtt már borítékolható, mely csapatok kapják majd az aranyérmet.

Megyei III. osztály Észak Felnőtt 26. forduló

Északon élre állt a Sárszentmihály, miután simán legyőzte a Söréd-Bodajk II. csapatát. A tabellát eddig a Sárkeresztes vezette, amely most szabadnapos volt most egy pontos előnnyel bírnak a mihályiak. Mindkét együttesnek két mérkőzése van hátra. A Sárszentmihály biztosan bajnok lesz, ha győzni tud Vértesacsán és otthon az Újbarok ellen. Szinte elképzelhetetlen, hogy bármelyik találkozón is elbukjanak Kaufmannék, de a bajnokság tudjuk jól, addig tart, amíg az utolsó mérkőzést le nem fújják.

Nagy a csata a bronzéremért, jó eséllyel az a Mány II.-Csabdi állhat fel a dobogó alsó fokára, amely nyerni tudott Kajászón. A kajászóiak ezzel ki is szálltak a bronzért folyó küzdelemből, ám jeleneleg még a gyúróiak a harmadikak, akik a Csákberény otthonában gyűjtötték be a pontokat. A Gyúrónak egy mérkőzéssel több szerepel a neve mellett, gólkülönbsége pedig rosszabb mint a Mány II.-Csabdi együttesének, utóbbi csapat viszont játszik még a Sárkeresztessel.

2022. 05. 29. 17:00
Magyaralmás – Iszkaszentgyörgy 1-0
Csókakő – Vértesacsa 4-2
Sárszentmihály – Söréd-Bodajk II. 4-1
Tordas II. – Újbarok 12-4
Kajászó – Mány II.-Csabdi 1-2
Csákberény – Gyúró 1-2

Megyei III. osztály Dél Felnőtt 28. forduló

A Beloiannisz már korábban behúzta a három pontot, igaz, nem a pályán. Papíron még nem bajnok, mert a Velence kulcsfontosságú mérkőzést nyert az ellen a Dinnyés ellen, amely ellen ősszel döntetlent játszott. A tópartiak így már szinte bizonyosan a második helyen fognak végezni, két papíron könnyű mérkőzés vár még rájuk, ha azokat behúzzák, maradnak a másodikak. A Vajta II. is győzött, a Ráckeresztúr elleni gólfiesztával bebiztosították dobogós helyüket Kovácsék. Végh triplázott a találkozón. Valószínűleg az Alap lesz a negyedik, amley ezúttal a Rácalmásot páholta el. Az ötödik helyen álló Besnyő Góman góljával múlta felül a lajoskomáromi együttest, így őrzi ötödik helyét a táblázaton a Sárszentágota előtt.

2022. 05. 29. 17:00
Sárszentágota – Baracska
Vajta II. – Ráckeresztúr 7-1
Cece – Nagylók 3-4
Velence – Dinnyés 6-0
Alap – Rácalmás 2-1
Kulcs – Tác-Csősz elmaradt
Besnyő – Lajoskomárom II. 1-0

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Vélemény, hozzászólás?