Kiütötte ellenfelét az Ercsi!

Fejér megye, Fejér Megye I
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Parádés győzelmet aratott az Ercsi hazai pályán. A zöld-fehérek kapott gól nélkül nyertek, zsinórban harmadik győzelmükkel a tabella élére kerültek.

Az Ercsi tudósítója így fogalmazott:

“Nagyon meleg időben kezdődött el a mérkőzés, de az Ercsi egyből magához ragadta a kezdeményezést. Már a 4. percben megszererezte a vezetést a hazai gárda, miután Ivacs adott be a baloldalról, ami átszállt mindenki felett, de a bal kapufánál álló Varga Tamás Zoltánról a saját kapujába pattant a labda, 1-0 a Kinizsinek.

Ezt követően is maradt támadásban az Ercsi, helyzeteket is kialakított, de azok ki is maradtak. Kis híján büntett a Baracs: a 23. percben nagy helyzetbe kerültek a vendégek, amikor Horváth lőtt kapura. Hodula beleért, így a labda a kapu előtt gurult, végül Szalánczi tisztázni tudott. Miután a Baracs nem élt egyetlen lehetőségével, jött a szünet előtt a második hazai gól. A 44. percben Rebők szögletét Szalánczi rúgta a kapuba, 2-0 az Ercsinek.

A második félidőben már abszolút veszélytelenek voltak a vendégek, akik teljesen elkészültek erejükkel. A Kinizsi kedvére szövögette a támadasait; a jobboldalon Rebők vagy Gróf okozott zavart, míg a baloldalon Nagy, Szalánczi vagy Ivacs kevergetett. Az 54. és az 56. percben Lak szerzett két szép gólt, amivel végleg eldőlt a mérkőzés. A 66. percben egy jobboldalról érkezett beadást fejelt a kapuba Kovács Péter, majd 77. percben Hosszú Péter értékesített egy ziccert.

Teljesen megérdemelt kiütéses győzelmet aratott a Kinizsi, és ha a helyzeteit jobban kihasználja, akkor kétszámjegyű is lehetett volna a végeredmény. Ez remek főpróba volt a szerdai kupamérkőzés előtt, aminek a tétje a főtáblára jutás.”

Ercsi – Baracs 6-0 (2-0)
Ercsi, vezette: Wehovszky Gergő

Ercsi: Hodula – Hoffmann, Gróf, Lak, Ivacs – Rebők, Nagy R. (Mónus), Hosszú P., Kovács P. (Kondreska) – Szalánczi (Rapai), Kővári L. Vezetőedző: Gróf András
Baracs: Pék – Fülöp (Rezes), Prókai, Szurma (Juhász F.), Bartók – Horváth D., Éliás, Bozoki, Szili Sz. – Balogh D. (Nagy D.), Varga T. (Juhász J.). Vezetőedző: Gyalus Zoltán

Gól: Gól: Vargat T. (4. öngól), Szalánczi (43.), Lak (54., 56.), Kovács P. (66.), Hosszú P. (77.)

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Vélemény, hozzászólás?