Kiütötte a Martonvásár az Ercsit!

Fejér megye, Fejér Megye I
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Kissé bealudtak a rajtnál a Sasok.

A Martonvásár részéről Gutyina Attila így tudósított:

“Sokan voltak kíváncsiak a találkozóra, bár aki sorban állt a büfében az bizony az első gólról lemaradt, az 5. percben Király szerzett labdát a hazai térfél közepén és iramodott meg vele, a kapust kicselezve lőtt a hálóba 0-1. A hazaiak a gól után sem lettek aktívabbak, sőt elég kényelmesen játszottak…

A 37. percben ismét Király lódult meg és a kirohanó kapust ezúttal nem kicselezte, hanem átemelte felette a labdát ami a kapuba hullott 0-2. A harmadik gól sem váratott magára sokáig, a 41. percben egy jól beadott szögletet Kádár fejelt a hazaiak kapujába 0-3. És még nem volt vége az első félidőnek, a 44. percben ismét Kádár volt eredményes, most is fejjel vette be a hazai kaput 0-4.

A második félidőre némileg aktívabb lett a hazai gárda, bár túl nagy veszélyt nem jelentettek a kapunkra, ha meg igen akkor kapusunk Benkő Márk remekül látta el feladatát, így volt ez az 50. percben is mikor Szilágyi kezezése után megítélt büntetőt Márk bravúrral ütötte a kapu fölé.

Az 54. percben Gróf tarolta le Neuvert Álmost – akit pár percre rá le is kellett cserélni – örülhetett hogy csak sárgát kapott érte… A hátralévő időben mindkét oldalon voltak lehetőségek, de gól már nem született.

Gratulálunk csapatunknak, Ercsiben mindig nagy fegyvertény nyerni, túl sok pihenő nincsen hiszen szerdán Magyar Kupa mérkőzés Velence ellen a főtáblára jutásért, reméljük sikerül átmenteni a jó formát. Szép volt fiúk!”

Ercsi Kinizsi – Martonvásár 0-4 (0-4)
Ercsi, vezette: Szücs László.

Ercsi Kinizsi: Schön – Holentoner, Horváth B., Hoffmann, Hamar, Gróf (Tóth K.), Jerzsabek (Bálint), Kondreska (Ivacs), Bognár B. (Sábics), Szalánczi, Kővári L. (Zsigmond L.). Vezetőedző: Lieber Károly.
Martonvásár: Benkő – Király J., Szeidl (Durrant), Erdei, Schäffer, Neuvert (Patkós K.), Seregy (Juhász B.), Kővári F., Kádár (Süle), Cservenka, Szilágyi I. Vezetőedző: Patkós Csaba.

Gól: Király J. (5., 37.), Kádár (41., 44.).

Fotók: Gutyina Attila
Forrás: Martonvásár Sport-foci (Facebook)

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Vélemény, hozzászólás?