7 gólt hozott a Lajoskomárom és a Bodajk csatája

Fejér megye, Fejér Megye I
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

A lajoskomáromiak 10 emberrel fejezték be a találkozót.

A Bodajk tudósítója így írt:

“Vasárnap Lajoskomáromban vendégeskedtünk és úgy készültünk a mérkőzésre, hogy jó esélyt láttunk rá, hogy meglepjük a hazai csapatot.

A mérkőzés azonban korántsem úgy indult ahogy elterveztük, hiszen 12 perc elteltével már 2-0-ra vezetett a vendéglátónk, két védelem mögé belőtt labdát váltottak gólra.

Fel kellett adnunk a kidolgozott taktikát és menni előre, hogy esélyünk legyen pontot vagy pontokat szerezni. Nyílt sisakos küzdelem alakult ki, majd 30. percben Kővári centerezését Molnár lőtte a hazai kapuba 2-1! Kettő percre rá azonban Fodor lőtt hatalmas gólt, így újra 2 gólos hátrányba kerültünk, ami szünetig nem is változott.

A második félidőre még támadóbb felfogásban jöttünk ki és hamar meg is lett az eredmény, Molnár ugratta ki Fülöpöt, aki önzetlenül passzolt középre Klein pedig az üres kapuba lőtte a labdát 3-2.

Ezt követően egy les címén meg nem adott gólt szereztünk, ami erősen véleményesnek tűnt. Egyenlítés helyett aztán újra két gólos lett a hátrány, amikor a hazaiak az oldalvonal mellől végezhettek el egy szabadrúgást és az élesen belőtt labda a lábak között utat talált a kapunkba. Pár perccel később aztán ismét meccsben voltunk, egy végletekig kijátszott támadás végén Joó lőtt a hazai kapuba 4-3.

A mérkőzés véghajrájában aztán mindkét csapatnak adódott lehetősége , nekünk az egyenlítésre vagy akár a fordításra is, míg a hazai csapat lezárhatta volna a mérkőzést. Több gól azonban már nem született. Összességében a döntetlen igazságosabb eredmény lett volna, de a helyzeteit jobban kihasználó hazai csapat örülhetett a végén a győzelemnek.

Szombaton hazai pályán fogadjuk a Tordas csapatát, ahol mindenképp szeretnénk megszerezni első pontjainkat.”

Lajoskomárom – Bodajk 4-3 (3-1)
Lajoskomárom, vezette: Kovács Róbert.

Lajoskomárom: Kajári – Hanák, Vass, Kövecses, Orbán A. (Imre), Fodor Márton, Gergye (Szabó Z.), Szili B. (Szakáts), Falvai, Czéhmeiszter (Reizinger), Vései. Vezetőedző: Megyeri János.
Bodajk: Csikesz P. – Orosz, Bregócs, Kovács J., Molnár T. (Joó), Kovács T. (Prill), Kővári B., Fülöp (Takács V.), Nagy F., Dreska, Klein. Vezetőedző: Takács Viktor.

Gól: Fodor Márton (9., 32.), Gergye (12.), Orbán A. (57.), illetve: Molnár T. (30.), Klein (48.), Fülöp (60.).
Kiállítva: Falvai (90., Lajoskomárom).

Forrás: Bodajk SE (Facebook)

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Vélemény, hozzászólás?