Kaufmann és Budai triplájával fél tucatot lőtt a Csór

Fejér megye, Fejér Megye II
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

A Vál meglepően súlyos vereséget szenvedett a csóri katlanban.

A Csór tudósítójának története:

“A felnőttek nagyjából 250 néző előtt vonultak ki a pályára az alábbi összeállításban:

Kalapács – Mázsa (Balázsik 57.p). Potornai, Cserna, Kásler Barnabás – Zs. Nagy Balázs (Kásler Bence), Pécsi, Tolnai, Zs. Nagy Norbert (Botka 68.p) – Kaufmann (Katona 79.p), Budai

Az első 20 perc csapkodó játékot hozott, igazából egyik oldalon sem alakult ki nagy helyzet. Meglepő volt, hogy mennyire dekoncentrált volt a váliak védelme, hiszen mégis csak a tavalyi ezüstérmes csapatról beszélünk. Mi kaptuk el a fonalat, hiszen egy szöglet utáni kavarodásból Kaufmann jött ki a legjobban, majd megültette a labdát és ballal okosan a hosszúba ivelt, 1-0. A 33. percben Budai kapott labdát Kaufmanntól, majd ügyesen elvitte a kapus mellett, s az üres kapuba guritott, 2-0. Öt perccel később újra Buda volt eredményes, 3-0. A vendégek mintha nem találták volna az ellenszert a két szélvészgyors támadónk ellen, mert a 44. percben Kaufmann egyenlitett az ékpárja ellen folytatott párbajban. Ez volt a félidő.

A második játékrészben pontosan 4 perc késéssel érkeztem, igy lemaradtam Budai harmadik góljáról. Arról azonban már nem, hogy Budai a 61. percben nagy labdát adott Kafunak, aki beállította a végeredményt, 6-0. A mérkőzés hátralevő rész nem hozott nagy küzdelmet. Próbálkozott a Vál, de vagy a remekül működő védősorunkban, vagy Kalapácsban akadtak fenn. Természetesen elöl nekünk is voltak lehetőségeink a közönség által végig lelkesen méltatott Katona által, de hát ma ez így volt kerek.

Jó volt látni a fiúkat, ahogy törekedtek a falunapi fiesztára, hiszen teljesítményükkel megalapozták a jó estét! Remekül működött minden csapatrészünk. Nem is emelek ki senkit, mert ma a CSAPAT győzött!

Végül pedig kiemelném a nagyszerűen előkészitett, már a locsolórendszert magában tudó pályát, az új elektromos eredményjelzot, a labdafogó hálót. Szeretnék az Elnök Úrnak gratulálni az elmúlt évek pályázásaihoz! Láthatta mindenki, hogy volt értelme!

További szép sikereket!”

Csór – Vál 6-0 (4-0)
Csór, vezette: Szabó László

Csór: Kalapács – Zs. Nagy B. (Kásler Bence), Mázsa (Balázsik), Cserna, Pécsi, Budai, Potronai, Kásler Barnabás, Tolnai, Zs. Nagy N. (Botka), Kaufmann (Katona). Vezetőedző: Pécsi László
Vál: Marton – Pintér, Székely, Nádpor (Fehér 46.), Kiss, Molnár, Zágoni, Jakab, Horváth Zs. (Burián), Magyar, Szarvas.

Gól: Kaufmann (20., 44., 61.), Budai (33., 38., 48.)

Forrás: A csóri labdarúgás története (Facebook)

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Vélemény, hozzászólás?