Kispálya: Az öregfiúknál a Szabadbattyán, a nőknél a DPASE ünnepelhetett!

Fejér megye, Kispályás bajnokság
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Meglepően gólzáporos döntőben diadalmaskodott a hétvégén a Szabadbattyán a kispályás Öregfiúk Kupa döntőjében, míg a Női Kupán büntetőpárbajok után dőlt el a trófea sorsa.

Beszédes József Öregfiúk torna:

Az Öregfiúk kupa nagy érdeklődés mellett 20 csapat részvételével zajlott le. Érdekesség, hogy a két későbbi finalista, a Szabadbattyán és a Sárszentmihály már a csoportmérkőzések során megütközött, akkor 0-0-ás döntetlen született. Az aranycsata azonban már igencsak gólzáporosra sikeredett, a Szabadbattyán 8-1-re elpáholta a jó erőkből álló Sárszentmihályt. A dobogó harmadik fokáért a Pákozd és a Baracs küzdött, utóbbi együttes játékosainak nyakába került érem.

1. Szabadbattyán
2. Sárszentmihály
3. Baracs

Torna válogatottja:
Kovács Péter (Szabadbattyán)
Beke Attila (Szabadbattyán)
Szalai Csaba (Szabadbattyán)
Tóth Gábor (Sárszentmihály)
Lengyel László (Baracs)
Dömsödi Csaba (Pákozd)

Fésű Ferenc Női torna:

Fésű Ferenc szívügye volt a női labdarúgás, méltán nevezték el róla a Főnix csarnokban lebonyolított női tornát. Nyolc csapat nevezett az eseményre, hat Fejér megyei gárda mellett érkezett csapat Veszprém megyéből (Csetény) és Komárom-Esztergom megyéből (Környe) is.

A két négyes csoportból az Ikarus a DPASE-t megelőzve jutott tovább, míg a másik kvartettből a Környe és a Videoton FC masírozott az elődöntőbe, ahol szoros küzdelem után alakult ki, mely alakulatok mérkőzhetnek meg az arany-, melyek pedig a bronzéremért. A gólgazdag bronzmeccsen 5-2-re verte a Vidi az Ikarust, míg a döntőben a DPSE büntetőkkel nyert 3-1-re a Környe ellen.

1. DPASE
2. Környe
3. Videoton

Torna válogatottja: Szabó Zsófia (DPASE)
Domján Boglárka (DPASE)
Trampler Kinga (Videoton)
Szalkai Kitti (Ikarus)
Schlapak Brigitta (Környe)
Majtán Luca (Környe)

Fotó: dpase.hu

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Vélemény, hozzászólás?