Alba Liga: 13-at lőtt a Fortuna, előzött az FC Csel-Szi!

Fejér megye, Kispályás bajnokság
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

A Rájátszás úgy tűnik, a Masterplast és a Sárépszer Kft. között dőlhet el. Hihetetlenül izgalmas meccset vívott az Albapark és a Városgondnokság SE, a Csel-Szi pedig élre tört.

Szendvics.com - Az üzleti vendéglátó
Szendvics.com – Az üzleti vendéglátó

Alba Liga Rájátszás, 2. forduló

Kedden is érdemes volt kilátogatni a Főnix csarnokba, hiszen a Bádogos a Masterplasttal mérte össze tudását. Kicsit indiszponáltan játszottak a labdát többet birtokló Masterplast ellen. Az ellen a csapat ellen, akinek a kapuját ma Sowunmi védte. Nagy Lajos technikája mit sem kopott meg, mutatta ezt az is, mikor a hosszúra átívelt szögletet kapásból lőtte a hálóba 1-0. Két hazaadást is lefújt Becséri játékvezető, mindkétszer szinte a gólvonalra kellett állnia a Bádogos játékosainak. A másodikat ki is használták, Dombi a kapufa tövétől belsőzte be a neki legurított labdát. A félidőben még egyet rátettek a különbségre, így 3-0-lal mentek pihenni. A szünet sem zajlott esemény nélkül, Skultéti kapus megunta a piszkálódást és faképnél hagyta csapatát. A második félidőre Kellner állt be a kapuba. Illetve sokszor nem is bent állt, hanem messze kint próbált játékba avatkozni. Ezt kétszer is próbálta kihasználni a Masterplast, de az emelések vagy fölé mentek, vagy éppen a felső kapufára. De így is nőtt a különbség, könnyű gólokat szereztek a Masterplast játékosai. A Bádogos csak a szépítésben bízott, ami a végén csak összejött.

A Homeopátiának viszont a becsületgól sem jött össze a lehengerlő játékkal előrukkoló Sárépszer Kft. ellen. A Four Trans és az FC Szépluck mérkőzésének eredményére még várni kell.

Masterplast – Bádogos 6-1
Homeopátia – Sárépszer Kft. 0-5
Four Trans – FC Szépluck –

Alba Liga Rájátszás

Alba Liga – alap A csoport, 13. forduló

Hétfőn az alap A csoporban az Est Nec Urdel már Gál Szabolcs kapus nélkül vágott neki a tavaszi szezonnak. Információnk szerint a Kutyaütőknél folytatja a hálóőr. Így a csapat és az új kapus is különös figyelmet kapott ezáltal. Az igaz, hogy már a második fordulóban járunk, de a csapat első meccse volt csak idén, múlt héten ugyanis szabadnaposak voltak. Könnyebb ellenfelet is el tudtak volna képzelni maguknak, mint a bajnoki címre törő Fehrer Hungáriát. De meglepetésre a hazaiak szerezték meg a vezetést, meglepően támadólag léptek ma pályára. Növelték az előnyt, sőt a félidőben már 3-0 állt az eredményjelző táblán. A szenzáció a levegőben lógott, de a bakonysárkányiaknak mindössze 7 percre volt szükségük az egyenlítésre! 3 gólt lőttek ezalatt a rövid idő alatt. Olyannyira elkapták a fonalat, hogy 4-3-ra már ők vezettek. Petruskának ugyan ma nem sikerült a gólszerzés ezen az őrült meccsen, de csapata végülis győzött, miután az Est Nec Urdel még kiegyenlített. Est Nec Urdel – Fehrer Hungária 4–5.

Ezután a Szfinx következett a Győztes Gólig ellen. Mezei gyorsan megszerezte a vezetést, majd egy megpattanó labda csorgott be, amivel 1-1-re módosult az eredmény. Meglepetésre Kissék a vezetést is megszerezték és a félidőig meg is tartották. A második játékrészben pár perc leforgása alatt kettőt rúgott a Szfinx, amivel átvette a vezetést. Emellett temérdek helyzetet hagytak ki, benne volt a levegőben a Győztes Gólig egyenlítése is. Erre azonban nem került sor, megszenvedett a 3 pontért az Autósiskola. Győztes Gólig – Szfinx Autósiskola 2-3.

A Fortunának tehát nem volt szerencséje, az előttük állók hozták a pontokat. Ők simán verték az Öreg Sam-et, a Blackhill pedig a Rolót.

Rolomester.hu – Expanzió-Blackhill 1-10
Est Nec Urdel – Fehrer Hungária 4-5
Fortuna FC – Öreg Sam 13-3
Győztes Gólig – Szfinx Autósiskola 2-3

Alba Liga A

Alba Liga – alap B csoport, 13. forduló

A Bádogos és a Masterplast meccsével egy időben zajló mérkőzésen, meglepetésre több néző előtt zajlott a Városgondnokság és az Albapark összecsapása. Lehet, hogy ők tudtak előre valamit, hiszen rendkívül izgalmas volt a meccs. 4-4-nél, az utolsó percekben még volt egy gólváltás, így mindkét alakulat egy pontot kapott.

Az Extrém egy góllal verte az extrém új mezben pályára lépő Triádot, míg a Kontrák simán nyertek. A Kutyaütők a papírformának megfelelően diadalmaskodott a Spiki ellen.

Spiki-Kutyaütők 2-5
Triád FC – Extrem 2-3
Albapark – Városgondnokság SE 5-5
New Dream Team – Kontrák 2-8

Alba Liga Alap B

Alba Liga – alap C csoport, 13. forduló

A két bajnokesélyes rangadóján a B-Team és a Ság Építő megosztozott a pontokon. Ezt kihasználva az FC Csel-Szi hozta a kötelezőt az Alba Csavar ellen és a tabella élére ugrott. A Denso 14 gólos meccsen verte a Juniort, ám egyelőre nincs beírva az eredmény a jegyzőkönyvbe könyvelési okok miatt. A Mástészta magabiztosan győzte le a sereghajtót.

B-Team – Ság Építő 1-1
FC Csel-Szi – Alba Csavar 4-1
Fehérvár Junior – Denso 6-8
Blue Death – Mástészta 1-4

Alba Liga Alap C

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Vélemény, hozzászólás?