Kislángon kitiltották a lelátóról a vendég szurkolókat!

Fejér megye, Fejér Megye II
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Nem tudni, kérnek-e lakcím kártyát az ülőhelyre pályázóktól.

Egy felháborodott szülő a Facebookon posztolt egy képet, mely a kislángi lelátó oldalán található. Kislángon egyetlen olyan lelátó van, ahonnan ülve lehet megtekinteni a mérkőzéseket. Akinek itt nem jut hely, kénytelen végigállni a 90 percet.

Ezzel alapvetően probléma nincs, ám kérdés, mennyire vendégszerető hozzáállás az alábbi képen látható táblával kitiltani a vendég szurkolókat:

A tiltó tábla elhelyezése vélhetően azt követően történt meg, amikor a legutóbbi szezonban a Vajta látogatott Kislángra. Az az ominózus mérkőzés véres tömegjelenettel ért véget. Egészen pontosan így zajlottak az események:

“Akkor most térjünk rá a második dologra. A 85. percben lecserélt vajtai játékos mint mindig, ha lejön a pályáról, oda ment a családjához. Ők a tribünön ültek. Amikor elindult feléjük, egy hazai néző oda szólt hogy “Takarodj be az öltözőbe”. Erre a játékos azt felelte “Nyugi, csak iszom egyet”. Levette a mezt és leült, közben vizet iszogatott. A néző csak nem hagyta abba, hergelte a többi nézőt, sőt, elkezdte szidni a játékos jelenlevő édesanyját és menyasszonyát. A játékos nevelő apja felállt, és szólt a nézőnek, hogy fejezze be. Egy másik néző ekkor boxerrel szemközt ütötte. A játékost nem sikerült bántalmazni, pedig igyekeztek. A kapusunkat az egyik néző a korláton átbújva próbálta megütni. Nem sikerült. A kedélyek csak lassan nyugodtak meg.”

Az eset után a szövetség megbüntette a kislángiakat, és saját költségükön kellett fizetniük több mérkőzésre ellenőrt. Ezen gurulhattak be a helyiek, akik talán úgy gondolták, nem lesz több incidedns, ha mindenki ugyanannak a csapatnak szurkol a lelátón.

A tábla néhány kérdést azért felvet. Mi a helyzet akkor, ha a pályaválasztói jogok felcserélése okán a Kisláng csapata éppen Kislángon lesz a vendég csapat, ez esetben vajon mely gárda szurkolói foglalhatják el ülőhelyeiket? Hogyan ellenőrzik, hogy valaki a Kislángnak szurkol, vajon lakcímkártyával? Mi a helyzet abban az esetben, ha valaki kislángi, de gyermeke éppen az ellenfélnél futballozik, így a vendég csapatnak szurkol, ő vajon felmehet a lelátóra vagy sem?

Aki tudja a megoldást, ne fogja vissza magát, írja meg kommentben itt vagy a FociDrukker Facebook oldalán!

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Vélemény, hozzászólás?