Véres tömegjelenettel ért véget a Kisláng-Vajta összecsapás! FOTÓK!

Fejér megye, Fejér Megye II
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

A listavezető Kisláng és a Vajta mérkőzése nem a pályán történtekről maradt emlékezetes. A sportszerű találkozó végül tömegjelenetbe torkollott a hajrában.

A VRSC vezetősége így tudósított:

“A pályán kikaptunk, a nézőtéren megvertek bennünket. Először az előbbiről. Egy mondhatni sportszerű mérkőzésen szenvedtünk vereséget a csoport éllovasától. Számunkra nem lehetett más cél mint a tisztes helyt állás. Úgy érzem, ez sikerült is. Az eddig ellenfeleink közül szerintem ők voltak a leginkább CSAPAT. Gratulálok nekik.

Akkor most térjünk rá a második dologra. A 85. percben lecserélt vajtai játékos mint mindig, ha lejön a pályáról, oda ment a családjához. Ők a tribünön ültek. Amikor elindult feléjük, egy hazai néző oda szólt hogy “Takarodj be az öltözőbe”. Erre a játékos azt felelte “Nyugi, csak iszom egyet”. Levette a mezt és leült, közben vizet iszogatott. A néző csak nem hagyta abba, hergelte a többi nézőt, sőt, elkezdte szidni a játékos jelenlevő édesanyját és menyasszonyát. A játékos nevelő apja felállt, és szólt a nézőnek, hogy fejezze be. Egy másik néző ekkor boxerrel szemközt ütötte. A játékost nem sikerült bántalmazni, pedig igyekeztek. A kapusunkat az egyik néző a korláton átbújva próbálta megütni. Nem sikerült. A kedélyek csak lassan nyugodtak meg.

A mérkőzés előtt a hazaiak szóltak hogy egy szurkolójuk emlékére lenne gyászszünet. Természetes, ez a minimum. De könyörgöm, milyen szurkoló az olyan, aki – feltételezem ismerte az elhunytat – a gyászszünet alatt bekiabál (” Se migráció, se cigányozás”). A mérkőzés folyamán egyszer nem hallottam hogy biztatták volna a csapatukat. Ellenben a vendég játékosok szidalmazása folyamatos volt. Abba bele sem merek gondolni mi van akkor, ha a lecserélt játékos góljával vereséget szenved a hazai csapat. Esetleg egy hasonló kaliberű vendég tábor érkezik. “Küzdelem utolsó vérig.”

Most egy tabellát vezető – hozzáteszem a látottak alapján teljesen megérdemelten – csapat nézőiről és nem szurkolóiról beszélünk.”

Érdekesség, hogy a csoport másik mérkőzése, az LMSK – Seregélyes találkozó a 87. percben tömegverekedés miatt félbe is szakadt 3-2-es hazai vezetésnél.

Kisláng - Vajta

kép 1 / 42

Kisláng – Vajta 5-0 (3-0)
Kisláng, vezette: Szabó János

Kisláng: Ányos – Juhász M., Gergely, Árki (Takács), Dudar K., Dudar E. (Lévai), Simon I., Juhász J. (Willerding B.), Komlós, Balogh Z. (Kassai), Kovács T.
Vajta: Fehér – Szalai, Polyák, Király, Rupa – Tángli Cs., Orsós, Tóth B., ifj. Kovács N., Sinka – Kovács D. Technikai vezető: Csonka Csaba

Gól: Kovács T. (19.), Juhász J. (38.), Gergely (44.), Simon I. (65.), Lévai (82.)

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Vélemény, hozzászólás?