Killer győztes találatot szerzett a kiesési rangadón!

Fejér megye, Fejér Megye II
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Vasárnap rendkívül fontos hatpontos derbit nyert a Nagykarácsony.

A Megye II-es Dél csoport alsó háza igencsak sűrű, öt csapat vív egymással a kiesés elkerüléséért, és közülük csak három menekülhet meg. A legutóbbi játéknapon két veszélyeztetett gárda, a Sárszentágota és a Nagykarácsony egymással csapott össze.

A Nagykarácsony tudósítója így fogalmazott:

“A mérkőzést a Sárszentágota kezdte jobban, így már a 23. percben Kovács Krisztián vezetéshez juttatta a hazai csapatot 11-esből.

Félidőben alapos fejmosás lehetett a vendég csapat öltözőjébe, mivel felpörgött a Nagykarácsony. A második félidő 28. percében Szűcs Richárd egyenlített egy beadást követően. Aztán 2 perccel később jött a mindent eldöntő vendég találat, ahol Killer Péter lőtte ki a hosszú sarkot, ezzel bizonyítva, hogy jó igazolás volt a karácsonyi csapatnak.”

Sárszentágota – Nagykarácsony 1-2 (1-0)
Sárszentágota, vezette: Nagy II. László

Sárszentágota: Golenya – Knapp, Virág (Hajdinger), Szigetvári (Virág), Kovács K., Ludányi (Kiss), Hufnágel, Reichardt (Grigoliát), Vinklár (Barabás), Gula, Bognár.
Nagykarácsony: Turi – Tábi, Sümegi (Brogyányi), Kovács D. D., Fekete, Mohácsi, Killer P., Berta, Kacz, Szqabó M. (Szűcs R.), Felföldi.

Gól: Kovács K. (23., 11-es) illetve: Szűcs R. (73.), Killer (75.)

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Vélemény, hozzászólás?