Bajban a Pusztaszabolcs, a Lepsény is elpáholta őket

Fejér megye, Fejér Megye II
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Az LMSK játékosai nem számítottak fáklyás menetre, mégis simán nyertek.

A Lepsény tudósítója így fogalmazott:

“Az utóbbi években parázs meccseket játszottunk Pusztaszabolcs csapatával, így nem számíthattunk könnyű kilencven percre. Ennek ellenére mindenképpen szerettük volna itthon tartani a pontokat, ezért támadó felállást választottunk erre a mérkőzésre.

Szinte az első támadásunk után megszerezhettük volna a vezetést, de Cziczinger a kapufát találta telibe. A 18. percben Mocher tört kapura de a tizenhatoson belül buktatták, így büntetőhöz jutottunk, melyet Sütő magabiztosan értékesített (1-0). A következő gólunkat a félidő előtt tíz perccel Horváth szerezte, miután faképnél hagyta védőit, és kilőtte a jobb alsó sarkot (2-0).

A második játékrészben sem számítottunk fáklyás menetre, mivel tudtuk hogy a Pusztaszabolcs mindent meg fog tenni a pontszerzés érdekében. Ennek ellenére az 51. minutumban egy szögletet követően háromra növeltük előnyünket, miután egy kipattanó labdát Kovács I. küldött a kapuba (3-0). Alig negyed óra elteltével már 4-0 volt a képzeletbeli kijelzőn, amikor is Virág iramodott meg a bal szélen, és majd húsz méterről lőtte ki a jobb felső sarkot.

Ez a találat már teljesen elvette az amúgy sem túl motivált vendégek hitét, és a hátralevő időben is inkább mi domináltunk. Újabb gól már nem esett, de még egy kapufát feljegyezhettünk ami Doma nevéhez fűződik. Ezen a délutánon tehát a vártnál simább győzelmet arattunk, azonban úgy gondolom, nem érdemtelenül.

A mérkőzés krónikájához még hozzátartozik egy sajnálatos sérülés. A lefújás előtt közvetlenül egy párharcot követően a vendégek játékosa, Kurucz György szerencsétlenül ért földet és deréksérülést szenvedett. Innen is kívánunk neki mielőbbi felépülést!”

LMSK – Pusztaszabolcs 4-0 (2-0)
Lepsény, vezette: Szabó Antal

LMSK: Kovács Z. – Virág, Kovács I., Sütő (Tóth), Horváth, Mocher (Iliás), Bagó (Tímár), Nyikos, Baráth (Doma), Zsiga, Cziczinger (László).
Pusztaszabolcs: Lósits – Farkas, Baka, Kovács Zs., Kovács A., Balogh, Kurucz, Németh, Schrick, László, Szőke.

Gól: Sütő (18.), Horváth A. (33.), Kovács I. (51.), Virág (68.)

 

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Vélemény, hozzászólás?