A Bodajk egy ötöst hintett a sereghajtó ellen

Fejér megye, Fejér Megye II
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Két fejesgólt hozott a találkozó.

A Bodajk tudósítója így fogalmazott:

“Vasárnap Pázmándon vendégeskedtünk, ahol egy nagyon rossz állapotban levő pálya fogadott minket. A játéktér bármiféle kombinatív játékra és labdavezetésre totálisan alkalmatlan volt, valamint a hazai csapat is védekezésre rendezkedett be, ami nem könnyítette meg csapatunk dolgát!

Ennek eredményeképp az első félidő utolsó percéig kellett várni a vezető találatunkra, amit Gergő Zsolt szerzett egy 16-osról megeresztett átlövéssel. A szünet után csapatunk nagyobb sebességi fokozatba kapcsolt és már a pályához is sikerült alkalmazkodni, aminek eredményeképp a szünetben beálló Nagy Ferenc első labdaérintéseiből gólt szerzett. A találatot számos kimaradt helyzet követte, de a meccs hajrájában sikerült pontosabban célozni, hiszen két pontrúgás után előbb Kovács Tibor Dávid, majd Kővári Balázs bólintott a kapuba. A meccset pedig Molnár gólja zárta le, így magabiztos 5-0- ás győzelemnek örülhettünk!

Csapatunk továbbra is a tabella második helyéről várja a folytatást, melynek következő állomása Fehérvárcsurgó lesz vasárnap!”

Pázmánd – Bodajk 0-5 (0-1)
Pázmánd, vezette: Hadnagy András

Pázmánd: Lőrincz – Kutai, Domak, Varga, Mucska (Gál), Kolonics, Kovács D., Kerkuska, Kuhinkó, Pécsi (Varga J.), Hajdu.
Bodajk: Papp – Bregócs, Kovács J., Gergő (Füri), Varga (Rózsás), Kovács T. D., Bélik (Takács V.), Kővári, Fülöp (Nagy F.), Joó.

Gól: Gergő (44.), Nagy (47.), Kovács T. D. (79.), Kővári (82.), Molnár (89.)

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Vélemény, hozzászólás?