Győzött első hazai meccsén a Mány

Fejér megye, Fejér Megye II
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

A kék-fehérek a végén megvendégelték a pátkaiakat egy babgulyásra.

A Mány tudósítója így fogalmazott:

“Felnőtt csapatunk az első mányi meccsén 3-0 arányban győzte le a Pátka csapatát. Nehéz talajon, küzdelmes, közepes színvonalú, de sportszerű mérkőzést láthattak a szurkolók, ezen a borongós, esős, hűvös délutánon.

A mieink végig irányították a játékot, és a három gól mellett, több nagy helyzetet dolgoztak, és hagytak ki, emellett az első félidőben tizenegyest is hibáztunk.  Összességében, tavasz eleji mérkőzésen, lelkesen, olykor ugyan belehibázva, de megérdemelten nyertek a mányi fiúk!

A csapat nevében köszönjük minden kedves szurkolónknak, barátunknak, hogy a zordra fordult idő ellenére, megtiszteltek a jelenlétükkel! Köszönjük mindenkinek a segítséget, és az aktív részvételt, a szakácstól a rendezőkig, fotósoktól a labdaszedőkig! Nagy öröm, hogy segítitek a munkánkat!

Köszönjük a Pátka csapatának, hogy sportszerű, férfias mérkőzést vívhattunk, igazi, barátságos hangulatban ehette meg közösen a két csapat a remek babgulyást!

Jövő héten jön a Puskás, újabb hajtós meccs, igazi futball-délután várható.

Gratulálunk felnőtt csapatunknak, akik az ifik remek sikere után, alkalmazkodva a körülményekhez, igyekeztek mindent megtenni a győzelemért!

Hibák voltak, lesznek is, de közösen mindent orvosolni fogunk! Hajrá Mány!”

Mány – Pátka 3-0 (2-0)
Mány, vezette: Jakab Zoltán

Mány: Szabó T. – Radovits, Csitári (Apostagi 73.), Mohácsi, Rimele (Szabó L. 46.), Krómer (Schnóbl 81.), Jakab, Radovics, Nagy M. (Magony 77.), Hajdú, Radovits (Mészáros 56.)
Pátka: Zsidó – Tóth J. (78.), Lázár (Tóth P. 21.), Magyaródi, Krausz, Ódor (Csallós 69.), Barócsi, Szabó S., Horváth A., Herczegh.

Gól: Nagy (15.), Csitári (45.), Mészáros (69.)

Forrás és fotó: Mányi TK hivatalos oldala (Facebook)

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Vélemény, hozzászólás?