Kik lehetnek az újabb lefújás nagy vesztesei?

Fejér megye, Fejér Megye I, Fejér Megye II, Fejér Megye III
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Miután az MLSZ felfüggesztette a Bozsik-programot, lapunk kiszúrt még egy érdekességet az MLSZ adatbankban.

Megjelent ugyanis a legördülő listában a 2021/2022-es évad. Korábban soha nem volt példa arra, hogy márciusban elérhető legyen a jövő évi kiírás menüpontja. Ez lehet egy tecnikai malőr, vagy talán ez egy “freudi elszólás”, és már le is fújták a 2020/2021-es szezont? Hamarosan kiderül.

Az esélye minden esetre meg van annak, hogy ezt a kiírást sem fogják lejátszani a csapatok a megyében, így összeszedtük, mely együttesek lennének a legnagyobb vesztesei egy ilyen katasztrofális döntésnek.

Megye I

Bár a tabellát a Sárosd vezeti, a bajnokság egyértelmű esélyese a Mór, mely egy meccsel kevesebbet játszott. A keret erőssége, a csapat formája és a kihívók labilis teljesítménye mind arra utal, hogy az idén végén a piros-feketéké lehet a várva várt bajnoki cím.

A móriak jó ideje várnak már arra, hogy a magasba emelhessék azt a serleget, melyet az elmúlt években rendre elbuktak. Sokszor egy hajszálon múlt az elsőségük. Kérdés, hogyan emésztenék meg, ha nem a pályán elért eredmények, hanem egy felülről érkező döntés miatt nem ünnepelhetnének bajnoki címet?

Megye II

Északon a Bakonycsernye vezeti a táblázatot, ám előnye mindössze két pont a Herceghalommal szemben. A csernyeiek elsősége nem volna újdonság, nyertek már bajnokságot, persze nem ezzel a játékoskerettel. A herceghalmiak a megye háromból küzdötték fel magukat oda, hogy az elsőségért harcolhatnak, kérdés, megadatik-e nekik ez az esély?

Délen a Vajta védhetné meg bajnoki címét. Majláthék 12-ből 12 meccset megnyertek, aligha lenne esélye a Baracsnak vagy a Káloznak, hogy megállítsa őket.

Megye III

Északon a Dinnyés és a Pázmánd csatázik az aranyért, jelenleg a dinnyésiek állnak jobban egy ponttal. Kovács András csapata nem kimondottan fiatal társaság, talán ez az egyik utolsó esélyük így együtt egy igazán nagy dobásra.

A Közép csoportban öt csapat esélyes a bajnoki címre, három ponton belül találhatók a tabellán. Jelenleg a Videoton Baráti Kör áll jobb gólkülönbségének köszönhetően a táblázat élén, úgy tűnik, van egy újabb kihívójuk a Söréd, a Sárkeresztes, a Sárszentmihály és az Iszkaszentgyörgy mellet az Operatív Törzs személyében.

Délen a Nagyvenyim áll irgalmatlanul közel ahhoz, hogy bajnoki címet ünnepelhessen. Az őszi félszezont lehengerlő teljesítménnyel nyerték meg, ám ezért még nem jár aranyérem. Lehet, hogy nem is fog?

Hamarosan meglátjuk.

Címlapfotó: Móri SE (Facebook)

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Vélemény, hozzászólás?