Jön az újabb lockdown: egy sorozatot máris felfüggesztett az MLSZ

Fejér megye, Utánpótlás
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Erősen kérdéses, hogy mi lesz az amatőr labdarúgó bajnokságok sorsa.

A Magyar Labdarúgó Szövetség vezetősége úgy döntött, hogy felfüggeszti a Bozsik Egyesülteti programok rendezvényeit, beleértve a tornákat és fesztiválokat. A 2021. évi tavaszi szezon eseényei határozatlan időre felfüggesztésre kerültek. Okként a Kormány koronavírus megfékezésre vonatkozó intézkedéseit nevezték meg – áll az MLSZ Pest Megyei Igazgatóságának honlapján.

Az MLSZ Bozsik-programban a 12 év alatti labdarúgók érdekeltek, kérdés, hogy a tavaszi szezon bármely rendezvényét megtartják-e. Az úgynevezett járványügyi védekezést irányító személyek nyilatkozatai alapján az szűrhető le, hogy a közeljövőben nem várható semmilyen enyhítés a korlátozások kapcsán, sőt, inkább szigorításra kell számítani.

Mindez felveti annak a lehetőségét, hogy a megyei amatőr bajnokságokat is felfüggesztik, ami gyakorlatilag egyet jelentene azok lefújásával, törlésével. Erről az MLSZ hivatalos állásfoglalást nem tett közzé, de mi nem tennénk rá egy fillért sem, hogy teljes tavaszi szezont tudnak lejátszani a megyei csapatok akár utánpótlás, akár felnőtt szinten.

Logikusnak tartod a döntést?

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Vélemény, hozzászólás?