Kezdődik a focikupák idénye

Fejér megye, Kispályás bajnokság, Pest Megye
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

A hivatalos bajnokságokat lefújták, de ez nem jelenti azt, hogy a focinak is vége.

Az MLSZ által kiadott közlemény alapján borítékolható, hogy a nagypályás pontvadászatok mellett az Alba Liga küzdelmeit sem rendezik meg Fejér megyében. Hogy lesz-e bármilyen lehetőség arra, hogy legalább kupákon részt vegyenek a csapatok, az talány, ám nem kell messzire utaznia annak, aki érmekért, trófeákért harcolna.

Alább összeszedtük, hol és mikor pattog a labda a közelben szervezett keretek között, de egyes linkeket csak úgy érsz el, ha belépsz a Kispályás foci / Minifoci csoportba a Facebookon.

A kamionkupa újraindul. Május 16-án Budapesten a Labdakert Sportklubban újabb amatőr kupát rendeznek a szervezők, ifibajnokság is lesz. Május 23-án is lesz kupa, míg 24-én full amatőr tornát tartanak.

Játékosokat keresnek arra a sorozatra, amely keddenként 17:45-22:15 között lesz az Arany Ászok Futballarénában, Budapesten a Fehérvári út 126-128. szám alatt. Május 19-én kezdenek a fiúk.

Az Bikás Parkban, az Újbuda Sportcentrumban a Budai XI. Sportegyesület szervez tornákat 20 ezer forintos nevezési díjért vasárnaponként. Az első, május 17-i időpont már betelt, de lesz még május 24-én, 31-én, június 14-én, 21-én és 28-án is.

Június 1-jén Pünkösdhétfőn, azaz munkaszüneti napon szerveznek HBF Pünkösd Kupát Budapesten, a Fehérvári úti Futballarénában. Május 28-ig 17.900 Ft-ért lehet nevezni az 5+1-es tornára, 10 csapat nevezését várják a szervezők.

Tudsz még kispályás tornáról? Írd meg nekünk kommentben!

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Vélemény, hozzászólás?