Kaufmann triplával segítette győzelemhez a Csórt

Fejér megye, Fejér Megye II
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

A Herceghalom egy félidőt emberhátrányban játszott.

A Csór tudósítója így írt:

“A megyei II-es bajnokság 11. fordulóját rendezték a mai napon. Csapatunk a Herceghalom gárdáját fogadta. Eddig két mérkőzést játszottunk velük, két vereség volt a mérlegünk. A verőfényes vénasszonyok nyara utolsó napján minden feltétel ideális volt egy jó mérkőzéshez.

Az 5. percben a mai mérkőzésen nagyon agilisén játszó László Norbi került helyzetbe, okos lövését a kapus védte. A 12. percben a vendégek kontráztak, de ziccert hibáztak. A 32. percben Budai ugratta ki Zs. Nagyot, aki kicselezte a kapust, majd még két védőt, s a középen teljesen árván maradt Kaufmann elé tálalt, aki köszönte és meg is szerezte a vezetést, 1-0. A 38. percben a vendégektől Pintért a játékvezető szövegelésért kiállította. Azt nem tudom, hogy mit mondott, de komoly kupaktanács alakult ki a spori körül. A félidő végén még egy Bogdány indítás és hozzá tartozó Budai helyzet, de az állás nem változott.

Nem árulok el nagy titkot vele, de a második félidő közel ugyanazt a lehengerlő játékot hozta, mint a Pátka ellen. A 46. percben László szép beadását Budai az ötösről a kapus kezébe lőtte. Az 51. percben Zs. Nagy 18-ról eresztett meg egy patront, de a kapus bravúroson védett. Egy percre rá Pécsi adott jó labdát Kaufmannak, aki rosszul emelte át a labdát a kapuson. Az 55. percben szép játék után Zs. Nagy lőtt, de újabb bravúrt mutatott be a portás. Az 56. percben egy kapu előtt keveredés után Budai fölé lőtt. Az 57. percben Budai magát ugratta ki, de a lövése elakadt a visszafutó kapusban. A 65. percben aztán beérett a nyomásunk. Történt, hogy egy kapu előtti keveredésben a vendégek hálóőre kétszer is hatalmas bravúrral óvta meg kapuját a góltól, de László lövését már nem tudta megfogni, bár ebbe is beleért, 2-0.

És innentől fogva már nem volt kérdés a mérkőzés kimenetele. A 71. percben Kásler Bence adott gólpasszt Kaufmannak, aki estében a hosszúba lőtte a bogyót, 3-0. A 74. percben (hosszú idő után) figyelemre méltó vendég helyzet, aminek a vége kapufa. A 78. percben már komoly ziccerben hibázott a herceghalmi csatár. A 79. percben Pécsi szánta el magát lövésre, a vendégek hálóőre beügyetlenkedte a kapujába a labdát, 4-0. A hiba csak némi csorbát ejtett az egész meccs alatt mutatott nagyszerű formáján. Egy perc múlva László szlalomozott végig a bal oldalunkon, majd a hosszú felsőbe csavart, 5-0. Csodaszép gól volt, a mérkőzés legszebb egyéni jelenete! A 82. percben egy védelmi megingásunkat a vendégek góllal büntették, 5-1. A 85. percben gyönyörű háromszögezés után Mázsa adott forintos labdát Kaufmannak, aki a góljával lezárta a mérkőzést, 6-1. Utoljára 2018 őszén láttam ilyen pazar összjátékot, a Vál ellen itthon 3-0-ra megnyert mérkőzésen.

Szimpatikus, fiatalosan lendületes csapatot ismertem meg a Herceghalomban, de ma olyan érzésem volt velük kapcsolatban, mint a Vál ellen a nyitó fordulóban. Ennek a csóri csapatnak a dolgát ma nem tudták megnehezíteni. Ebben a szezonban példa nélküli zakót mértünk rájuk (a legnagyobb vereségük eddig Felcsúton volt: 1-4), köszönhetően a közel tökéletesen működő védősornak, a vendég támadásokat mérnöki pontossággal megszűrő középpályának, valamint a hátsó alakzatokból érkező remek passzoknak. Szeretnék gratulálni a játékosoknak és az edzőnek! Remek vasárnapot szereztetek nekünk, szurkolóknak! Köszönjük!”

Csór – Herceghalom 6-1 (1-0)
Csór, vezette: Cseh Roland

Csór: Kalapács – Zs. Nagy B. (Kásler), Bogdány (Mázsa), Pécsi, Budai, Potronai, Kásler, Tolnia (Szemenyei), László, Báles, Kaufmann. Vezetőedző: Pécsi László
Herceghalom: Tóth T. – Toroczkai (Odrobina), Pintér, Kele, Kiss-Baranyi, Pap, Veres, Kele, Novák, Gráfel (Göndöcs), Langer. Vezetőedző: Urbán Zoltán

Gól: Kaufmann A. (33., 72., 86.), László (66., 81.), Pécsi (80.)
Kiállítva: Pintér (40., Herceghalom)

Forrás: A csóri labdarúgás története

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

One thought on “Kaufmann triplával segítette győzelemhez a Csórt

  • Nem az erdeményt vitatva, azért néhány gondolat a mérkőzéshez. Kaufmann triplája nem jöhetett volna létre, ha spori azért az ütésért kiállítja(Langer orra erősen vérzett), amiért végül helyette a herceghalmi csapatkapitány kapott sárgát reklamálásért.A hazai csapat erőszakos, kemény játékot mutatott be, amihez statisztált a játékvezető. Téves itéletek sorát mutatta be, és szerintem a hazai szurkolók is elismerik, ezek őket sújtották kevésbé, de a vendécsapatnak is fel kell nőnie az ilyen mérkőzésekhez. A kiállítás ténye, legyen a játékvezető lelkiismeretésre bízva, ami elhangzott a pályán az alapján minden mérkőzést 4-5 emberrel kevesebb fejezné be.

Vélemény, hozzászólás?