Hatalmas izgalmak után került az élre a Mezőfalva

Fejér megye, Fejér Megye III
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Már-már úgy tűnt, nem tudják kihasználni a kínálkozó lehetőséget a piros-fehérek.

“A Mezőfalva ezúttal Kulcsra látogatott. A papírforma szerint vendég győzelem volt várható. A mérkőzés első gólját Mekota szerezte Balázs szabadrúgása után a 15. percben. A mérkőzés első félidejét csapatunk uralta, a hazaiak lövései rendre méterekkel a kapu fölé szálltak. A szünetig maradt a 0-1.

A második félidőben azonban egyenlíteni tudott a Kulcs, amikor a 65. percben Ócsai rúgta kapura a labdát, ami a kapufa segítségével a hálóban kötött ki. Az egalizáló gól után két játékos mentett bravúrral a 16-on belül Papp, valamint Tonka személyében. Az egyenlítő gól után 20. perc múlva azonban Balázs Sándor szabadrúgásból szerzett góllal ismét vezetéshez juttatta csapatunkat, ez a gól a meccs végeredményét is jelentette, 1-2 Jövő héten az Alap együttesét fogadjuk.”

Kulcs – Mezőfalva 1-2 (0-1)
Kulcs, vezette: Szabó Gyula

Kulcs: Nagy K. – Biró (Jakubek), Godó, Ócsai, Szekszárdi, Völcsei (Balla), Mácsfalvi, Morva (Schäfer), Erdélyi, Horváth L. L., Fehér.
Mezőfalva: Orosz – Balázs, Török, Balogh, Németh (Sümegi), Bakos, Horváth P. M. (Somogyi), Papp, Mekota, Tonka, Kertész.

Gól: Ócsai (65.), Mekota (15.), Balogh D. (85.)

Forrás: Mezőfalvi Medosz SE (Facebook)

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Vélemény, hozzászólás?