7 gólt hozott a DUFK és az LMSK csatája

Fejér megye, Fejér Megye II
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Nem volt hiány izgalmakból Újvárosban, végül egy öngól döntött.

Az LMSK tudósítója így írt:

“Dunaújvárosban léptünk pályára vasárnap. Fiatal lendületes csapat fogadott bennünket,akik nagy elánnal estek nekünk. A 17. percben mégis mi szereztük meg a vezetést Balla találatával (0-1).Nem sokáig örülhettünk, a hazaiak egalizálni tudtak nem sokkal később (1-1). Ezután futószalagon alakítottuk ki a helyzeteket, de nem sikerült a kapuba találni. A szünet előtt közvetlenül Horváthnak mégis sikerült, így ismét nálunk volt az előny (1-2).

A második félidő elején aztán egy védelmi megingásunkat kihasználva ismét egyenlítettek a hazaik (2-2), sőt, a 72. percben már a vezetést is átvették egy újabb bakink után (2-3). Nem adtuk fel, és számtalan próbálkozásunk gólt érdemelt. Egy kapu előtti kavarodásban Tóth Vincent volt szemfüles, és egy kipattanó labdát küldött a hálóba (3-3). Negyed óra sem volt hátra a végéig ekkor. Helyzetek mindkét kapu előtt adódtak, de az igazi ziccereket mi alakítottuk ki. Ezen a napon viszont ez is kevés volt. Az említett lehetőségeket ugyanis nehezebb volt kihagyni mint értékesíteni, de nekünk kihagyni sikerült. A legvégén aztán jött a feketeleves.

A foci örök törvénye ismét igazolta magát a kihagyott helyzetekkel kapcsolatban. Az utolsó percben szögletet rúgott a hazai csapat, és Szipőcs felszabadításra szánt fejese után a labda saját kapunkban landolt (4-3). Ezután már csak a végét jelző sípszóra maradt idő.
Kereshetnénk kifogásokat de nem tesszük mert azt bárki tud.

Mondhatnánk hogy nem volt szerencsénk, de nem mondjuk. Az igazság az, hogy annyi lehetőség adódott előttünk ami egy szezonra elég lenne, csak sajnos nem tudtunk élni vele. A focit meg még mindig gólra játsszák.”

DUFK – LMSK 4–3 (1–2)
Dunaújváros, vezette: Mogyorósi Tibor

DUFK: Kovács D. – Furuglyás, Szabó K., Bartha,
Rabijász (Heftner), Kürti (Matolcsi), Széhn, Hajdú (Danó), Fekete (Gyöngyösi), Hollósi (Markovics), Cséplő. Vezetőedző: Dobos László Viktor
LMSK: Kovács Z. – Zsiga, Kovács I., Sütő, Horváth A., Szipőcs, Balla B. (Tombor), László (Doma), Virág, Bagó (Tóth V.), Bánki (Tímár).

Gól: Rabijász (48., 72.), Cséplő (24.), Szipőcs (89., öngól) illetve: Balla B. (17.), Horváth A. (31.), Tóth V. (80.)

Forrás: LMSK (Facebook)

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Vélemény, hozzászólás?