Jótékonysági gyűjtés a Fehérvári Futballfesztiválon!

Fejér megye, Kispályás bajnokság
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

December 27-én, a fehérvári VOK-ban megrendezésre kerülő Magyar Művész Válogatott és a Videoton FC öregfiúk mérkőzésének napján lehet először adományokat felajánlani jótékony célokra.

A Fehérvári Futballfesztiválon a szervezők évről évre segítik a határon túlról, testvérvárosokból érkező települések csapatait anyagiakkal. A tombolából befolyt összegeket arra fordítják, hogy vendégül lássák ezeket az egyesületeket.

A 2017-es esztendőben a MűhelyVilág Alapítványon keresztül az Arany János Iskola, Speciális Szakiskola és Egységes Gyógypedagógiai Módszertani Intézmény tanulóinak megsegítésére is van lehetőség.

Adományokat a torna helyszínén, Székesfehérváron a Videoton Oktatási Központban (VOK) lehet felajánlani 2017. december 27-én és december 30-án is. Az intézmény számára sporteszközöket gyűjtenek. Az Országos Mini-futball Szöetség által indított akció keretein belül szívesen fogadnak új labdák mellett jó állapotú használt lasztikat is. A labdákat a magyar minifoci válogatott játékosai viszik el a gyerekekhez kis focival, játékkal és vidámsággal összekötve – áll a hivatalos plakáton.

A Dárdai Pál által dedikált Herta BSC mezre érkező legmagasabb licit összege is jótékony célokra kerül felhasználásra.

Bár a Nemzetközi Torna selejtezői csak december 28-án csütörtökön kezdődnek, érdemes már 27-én szerdán is kilátogatni. Az Öregfiúk 34+ Kupa és az RBD Szurkolói Kupa mellett ugyanis december 27-én kerül megrendezésre a torna egyik legérdekesebbnek ígérkező gálamérkőzése, szerdán 16:15-től három harmadot játszik egymással a Magyar Művész Válogatott és a Videoton FC öregfiúk csapata számos hírességgel, élő legendával.

Magyar Művész Válogatott

A XVIII. Fehérvári Futballfesztivál teljes programja ide kattintva érhető el.

Forrás: vbke.hu

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Vélemény, hozzászólás?