Edzőváltás a Megye III-ban: Bikárdi László komoly kihívás előtt!

Fejér megye, Fejér Megye III
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Az Alba Ligában eredményesen edzősködő Bikárdi László a Megye III-as Simix Üveg-Ásvány csoportban szereplő csapatnál lesz vezetőedző.

Bikárdi László a Sárkeresztes vezetőedzője lesz a 2017/2018-as tavaszi szezonban – tudta meg a FociDrukker. A 41 esztendős tréner a Szfinx Autósiskolából ütőképes gárdát faragott, csapata az Alba Liga A csoportjában harcban volt a végsőkig a rájátszás felsőosztályába jutásra.

Az adatbankban elkönyvelt eredmények alapján játékos pályafutása alatt 218 mérkőzésen 54 gólt jegyző Bikárdi László az ősszel a Geo öregfiúk csapatában 12 mérkőzésen 7 gólt szerzett. A pályán támadó futballt részesít előnyben, így vélhetően a sárkeresztesi nézők is abban reménykedhetnek, hogy a tavaszi szezonban támadóbb felfogásban lép majd pályára a helyi alakulat.

Bikárdi László edzői feladatokat vállal nagypályán is

Az elmúlt években leginkább a tabella hátsó fertályában volt megtalálható a Sárkeresztes, érthető tehát, hogy a vezetőség egy ambiciózus, fiatal edzőt nevezett ki a csapat élére. A frissen kinevezett mester egyelőre nem számolt be konkrét átigazolásokról, de az biztos, hogy több játékossal kapcsolatban áll, és 4-5 minőségi labdarúgót szeretne a Sárkeresztes SK együtteséhez csábítani.

A Sárkeresztes ősszel nem szerepelt túl fényesen, tavasszal adott a lehetőség a javításra
A Sárkeresztes ősszel nem szerepelt túl fényesen, tavasszal adott a lehetőség a javításra
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Vélemény, hozzászólás?