Jerzsabek és Ivacs parádézott, az Ercsi kiütéssel nyert!

Fejér megye, Fejér Megye I

Lieber Károly kinevezése óta remekült teljesít az Ercsi, mely az utolsó három bajnoki alapján önbizalommal telve mehet pihenőre.

Az Ercsi tudósítója így fogalmazott:

“Sok néző látogatott ki az Ercsi utolsó szezonbeli bajnoki mérkőzésére, akiket ki is szogáltak a hazai játékosok. Szebbnél szebb támadásokat vezetve megérdemelten nyert 7 góllal a zöld-fehér gárda a vendég Mezőfalva csapata ellen.

Ivacs kezdte a gólgyártást a 9. percben, majd a 13. percben már a második gólját jegyezte. Ezt követően az ifjú titán, Jerzsabek percei következtek, aki 15 és a 37. perc között szerzet mester hármast, mindössze 22 perc alatt. A szünet előtt egy minutummal Szalánczi is feliratkozot a gólszerzők közé, így 45 percnyi játék után el is dőlt a pontok sorsa.

A második félidőben az 59. percben a Mezőfalva szépített Kovács révén. A
62. perben újból Ivacs volt eredményes, majd a 72 és a 85. percben Jerzsabek szerzett újabb két gólt. A végén a 89.percben még Boros kozmetikázott kicsit az eredményen.

Összeségében még ilyen arányban is megérdemelten nyert az Ercsi köszönhetően Ivacs és Jerzsabek kiemelkedő játékának köszönhetően.

Érdemes lesz figyelemmel követni Jerzsabek Botond pályafutását, a 19 esztendős játékos 12 felnőtt Megye I-es meccsen 14 találatot jegyzett, míg a Megye I-es ifiben 4 találkozón 7-szer talált be. Nagy kérdés, sikerül-e az Ercsinek megtartania a tehetséges labdarúgót, aki minden bizonnyal más klubok figyelmét is felhívta magára.”

Az Ercsi magabiztos diadallal zárta a szezont - Fotó: Ercsi Kinizsi

Ercsi – Mezőfalva 9-2 (6-0)
Ercsi, vezette: Jónás Péter

Ercsi: Hodula – Ivacs, Lak, Hosszú P. (Zsigmond 82.), Jerzsabek (Schön 87.), Mónus, Gróf, Kondreska, Rebők (Jakus 69.), Kovács P. (Pintér 46.), Szalánczi. Megbízott edző: Lieber Károly
Mezőfalva: Papp Martin – Balázs, Balogh D. (Sági J. 67.), Ürmös, Móricz, Sági, Kovács R. (Kovács A. 67.), Boros, Németh L., Mekota, Oroszi.

Gól: Ivacs (9., 13., 62.), Jerzsabek (15., 22., 37., 72., 85.), Szalánczi (44.) illetve: Kovács R. (59.), Boros (89.)

Vélemény, hozzászólás?