Jerzsabek és Ivacs parádézott, az Ercsi kiütéssel nyert!

Fejér megye, Fejér Megye I
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Lieber Károly kinevezése óta remekült teljesít az Ercsi, mely az utolsó három bajnoki alapján önbizalommal telve mehet pihenőre.

Az Ercsi tudósítója így fogalmazott:

“Sok néző látogatott ki az Ercsi utolsó szezonbeli bajnoki mérkőzésére, akiket ki is szogáltak a hazai játékosok. Szebbnél szebb támadásokat vezetve megérdemelten nyert 7 góllal a zöld-fehér gárda a vendég Mezőfalva csapata ellen.

Ivacs kezdte a gólgyártást a 9. percben, majd a 13. percben már a második gólját jegyezte. Ezt követően az ifjú titán, Jerzsabek percei következtek, aki 15 és a 37. perc között szerzet mester hármast, mindössze 22 perc alatt. A szünet előtt egy minutummal Szalánczi is feliratkozot a gólszerzők közé, így 45 percnyi játék után el is dőlt a pontok sorsa.

A második félidőben az 59. percben a Mezőfalva szépített Kovács révén. A
62. perben újból Ivacs volt eredményes, majd a 72 és a 85. percben Jerzsabek szerzett újabb két gólt. A végén a 89.percben még Boros kozmetikázott kicsit az eredményen.

Összeségében még ilyen arányban is megérdemelten nyert az Ercsi köszönhetően Ivacs és Jerzsabek kiemelkedő játékának köszönhetően.

Érdemes lesz figyelemmel követni Jerzsabek Botond pályafutását, a 19 esztendős játékos 12 felnőtt Megye I-es meccsen 14 találatot jegyzett, míg a Megye I-es ifiben 4 találkozón 7-szer talált be. Nagy kérdés, sikerül-e az Ercsinek megtartania a tehetséges labdarúgót, aki minden bizonnyal más klubok figyelmét is felhívta magára.”

Az Ercsi magabiztos diadallal zárta a szezont - Fotó: Ercsi Kinizsi

Ercsi – Mezőfalva 9-2 (6-0)
Ercsi, vezette: Jónás Péter

Ercsi: Hodula – Ivacs, Lak, Hosszú P. (Zsigmond 82.), Jerzsabek (Schön 87.), Mónus, Gróf, Kondreska, Rebők (Jakus 69.), Kovács P. (Pintér 46.), Szalánczi. Megbízott edző: Lieber Károly
Mezőfalva: Papp Martin – Balázs, Balogh D. (Sági J. 67.), Ürmös, Móricz, Sági, Kovács R. (Kovács A. 67.), Boros, Németh L., Mekota, Oroszi.

Gól: Ivacs (9., 13., 62.), Jerzsabek (15., 22., 37., 72., 85.), Szalánczi (44.) illetve: Kovács R. (59.), Boros (89.)

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Vélemény, hozzászólás?