Játékvezetői képzés indul!

Fejér megye, Fejér Megye I, Fejér Megye II, Fejér Megye III, Fejér Megye Magyar Kupa, Kispályás bajnokság, NB III, Öregfiúk, Utánpótlás
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Ha unatkozol, itt a remek alkalom, hogy produktívan töltsd a szabadidőd.

Az MLSZ Fejér Megyei Igazgatósága a honlapján tette közzé, hogy alapfokú labdarúgó játékvezető tanfolyamot indít. Ugyan az nem tisztázott, hogy lehet-e folytatni az amatőr bajnokságokat a tavasszal, de előbb-utóbb csak sor kerül arra is, hogy egy szezont végigjátszhassanak a csapatok.

Ennek reményében indul a képzés, melyre a jelentkezési határidő 2021. január 20. A megnyitóra három nappal később, január 23-án szombaton kerül sor. Tekintettel a kialakult helyzetre, online zajlik a tanfolyam, a Microsoft Teams telepítése elengedhetetlen.

A tanfolyam időtartama 65 óra, március végén vagy április elején ér véget. A képzési napok szombatonként 10:00-tól lesznek.

A feltételek között szerepel a betöltött 14. életév, erkölcsi bizonyítvány, a tanfolyam foglalkozásainak legalább 70%-án történő részvétel. A fizikai teszthez elengedhetetlen érvényes sportorvosi engedély.

A tanfolyam nappali tagozatos diákok számára 16 141 forint + áfa helyett akciósan 8000 forint + áfa, azaz 10 160 forintba kerül. Felnőttek számára 20 866 forint + áfa helyett 10 000 forint + áfa összegbe kerül, azaz 12 700 forint a fizetendő összeg.

A tanfolyamon az vehet részt, aki az MLSZ Fejér Megyei Igazgatóságának honlapján megtalálható számlaszámra elutalja a megfelelő díjat.

További tudnivalók és letölthető dokumentumok ide kattintva érhetők el.

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Vélemény, hozzászólás?