Játékvezetői képzés indul!

Fejér megye, Fejér Megye I, Fejér Megye II, Fejér Megye III, Fejér Megye Magyar Kupa, Kispályás bajnokság, NB III, Öregfiúk, Utánpótlás

Ha unatkozol, itt a remek alkalom, hogy produktívan töltsd a szabadidőd.

Az MLSZ Fejér Megyei Igazgatósága a honlapján tette közzé, hogy alapfokú labdarúgó játékvezető tanfolyamot indít. Ugyan az nem tisztázott, hogy lehet-e folytatni az amatőr bajnokságokat a tavasszal, de előbb-utóbb csak sor kerül arra is, hogy egy szezont végigjátszhassanak a csapatok.

Ennek reményében indul a képzés, melyre a jelentkezési határidő 2021. január 20. A megnyitóra három nappal később, január 23-án szombaton kerül sor. Tekintettel a kialakult helyzetre, online zajlik a tanfolyam, a Microsoft Teams telepítése elengedhetetlen.

A tanfolyam időtartama 65 óra, március végén vagy április elején ér véget. A képzési napok szombatonként 10:00-tól lesznek.

A feltételek között szerepel a betöltött 14. életév, erkölcsi bizonyítvány, a tanfolyam foglalkozásainak legalább 70%-án történő részvétel. A fizikai teszthez elengedhetetlen érvényes sportorvosi engedély.

A tanfolyam nappali tagozatos diákok számára 16 141 forint + áfa helyett akciósan 8000 forint + áfa, azaz 10 160 forintba kerül. Felnőttek számára 20 866 forint + áfa helyett 10 000 forint + áfa összegbe kerül, azaz 12 700 forint a fizetendő összeg.

A tanfolyamon az vehet részt, aki az MLSZ Fejér Megyei Igazgatóságának honlapján megtalálható számlaszámra elutalja a megfelelő díjat.

További tudnivalók és letölthető dokumentumok ide kattintva érhetők el.

Vélemény, hozzászólás?