Edzőt vált a Bicske!

NB III
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Vukmir távozik az NB III-as csapattól.

Sajtónyilvános edzőbemutatásra és búcsúztatásra invitálták a sajtó képviselőit december 31-én reggel a Bicskei TC klubházába – írja a 2060.blog.hu. A klub elnöksége, felügyelő bizottsága, Bálint Istvánné bicskei polgármester és személyesen Tessely Zoltán elnök fogadta a meghívottakat. Elmondta, hogy a bicskei sikeredző Vukmir Dragan visszautasíthatatlan ajánlatot kapott az NB II-es Szeged-Csanád Grosics Akadémia csapatától, így január 1-től ott folytatja pályafutását – a szegedi sportvállalkozással és akadémiával a tegnapi napon aláírt háromoldalú megállapodás keretében. Emlékezetes két évet és nyolc hónapot töltött Bicskén a szerb származású tréner, aki 84 tétmérkőzésen irányította együttesét, ebből 47 győzelmet, 17 döntetlent és 20 vereséget könyvelhettünk el.

A megyei I. osztályú és az NB III-as időszakot is figyelembe véve a mérkőzések 56 %-át győztesen, 75 %-át veretlenül vívta meg csapatával, emlékezetes győzelmi sorozatokat és 16 hónapos hazai veretlenséget produkálva. Mentalitásával megtanította győzni a csapatot, hiszen előbb 25 év után, imponáló mérleggel, megyei I. osztályú bajnoki címet szerzett tanítványaival, majd – ígérete szerint – roppant kiélezett osztályozót sikeres megvívva az NB III-ba jutottak, ahol a csonka bajnokságban és a most futó pontvadászatban, alaposan megfiatalított kerettel is stabil középcsapatként a 10. helyen foglalta el a BTC. Megköszönve emlékezetes időszakát és a felejthetetlen sikereket, kíván sok sikert további pályafutásához Dragannak minden bicskei sportvezető, munkatárs, játékos és szurkoló! Folytatáshoz kattints!

Vukmir Dragan utóda az a Csordás Csaba (43 éves) lesz, aki U17-es és U21-es válogatott játékos és felnőtt válogatott kerettag is volt, 1997-ben részt vett a malajziai Ifjúsági Világbajnokságon. 287 NB I-es mérkőzés van a lábában (ezeken 46 gólt lőtt), az MTK-val bajnok és Szuper Kupa győztes 1999-ben, a Sopronnal Magyar Kupa győztes 2005-ben. 5 és fél évig a szombathelyi Illés Akadémián dolgozott utánpótlás edzőként, legutóbb pedig 2020 novemberéig az NB II-es BFC Siófok pályaedzőjeként tevékenykedett.

Segítője Móri Tamás (42 éves) lesz, aki a Puskás Akadémiánál végzett utánpótlás edzői tevékenysége mellett dolgozik a Bicskei TC pályaedzőjeként. A klub emblematikus játékosaként immáron 5 éve szolgálja folyamatosan a bicskei klubot, számos emlékezetes siker részese és többszörös gólkirály. Ősszel még a II-es csapatban ontotta a gólokat, amire ezentúl jóval kevesebb ideje lesz edzői elfoglaltsága mellett.

A bicskei célok nem változtak, a cél az első nyolc hely valamelyikének megszerzése.

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Vélemény, hozzászólás?