Ismét legyőzte a Dinnyés a Sárszentágotát

Fejér megye, Fejér Megye II, Fejér Megye III
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Hazai pályán gólt sem rúgott a Sárszentágota az alacsonyabb osztályú Dinnyés ellen.

Egy héttel ezelőtt már megmérkőzött egymással a másodosztályban induló Sárszentágota és a Dinnyés. Akkor a dinnyésiek lényegében végig kézben tartva a mérkőzést 3-1-re diadalmaskodtak, így visszavágási vágytól alaposan feltüzelve várták az ágotaiak a múlt vasárnapi találkozót.

Barátságos mérkőzésről nem igen lehetett beszélni, hamar szó szerint összecsaptak a felek. Kemény játék folyt a pályán, sokszor talán túlságosan is, de a hálók sokáig rezdületlenek maradtak. Az első harmad végén Pomázy lőtt egy bedobás után jó 40-ről kapura, a labda a kissé kint helyezkedő Golenya fölött, a léc alatt vágódott a hálóba.

A második harmadban számos cserejátékos szóhoz jutott a hazaiaknál, a vendégek viszont nem tudtak ilyen mértékben frissíteni, hiszen egy cserével utaztak el a dinnyésiek. A hazaiak leginkább átlövésekkel operáltak, ritkán jutottak el konkrét helyzetig. A vendégek nem kapkodtak, sokat járatták a labdát, és kontrára játszottak.

A játék képe a harmadik harmadra sem sokat változott, és végül nem született újabb gól, így a 3-1-es dinnyési siker után 1-0-ra nyertek Kovács András tanítványai.

Felkészülési mérkőzésen:
Sárszentágota (Megye II.) – Dinnyés (Megye III.) 0-1
Gól: Pomázy (30.)

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Vélemény, hozzászólás?