Ismét dobogón a Dinnyés!

Fejér megye, Fejér Megye III
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

A legutóbbi fordulóban még a dinnyésiek hálóját védő Dimitrov ezúttal gólszerzőként jeleskedett.

Nem túlzás azt állítani, hogy a sereghajtó Lovasberény kissé meglepte a Dinnyést. Az eddig minden meccsükön gólt szerző dinnyésiek ugyanis a találkozó elején szenvedtek. Először Malasics puskázott el egy ígéretes lehetőséget, majd Kovács T. bombázott ziccerben a kapusba. A túloldalon leginkább szögletek után forgott veszélyben Berényi kapuja, de egy-egy hazai kontrában is benne volt a gólveszély. A vezetést mégis a Dinnyés szerezte meg, miután a jobbszélen Feketét buktatták a büntetőterületen belül. A 11-est szokásos módon Becséri végezte el, ám a bal alsóba tartó labdáját kiütötte a kapus, a kipattanót azonban a sértett a hálóba pörgette. Szünetre 0-1-es eredménnyel mehettek a csapatok.

A folytatásban sokáig nem változott az eredmény, miután Malasics előbb a keresztlécet forgácsolta szét, majd ziccerben ismét hibázott. A 71. percben is úgy tűnt, hogy ezúttal sem tudja értékesíteni a gólérzékeny támadó a Fekete kiváló passza után kialakult nagy lehetőséget, ám a kipattanót ezúttal már begurította Malasics, 0-2. Bő tíz percre rá a csereként beszálló, legutóbbi héten még a dinnyésiek kapuját őrző Dimitrov váltotta gólra Malaics önzetlen passzát, 0-3.

A Dinnyés győzelmével visszavette a harmadik helyet a táblázaton, s ha nem történik csoda, akkor alighanem a dobogó alsó fokán tölti a telet.

Dinnyés - Lovasberény

kép 1 / 25

Lovasberény – Dinnyés 0-3 (0-1)
Vezette: Babai Ferenc

Lovasberény: Paudics – Juhász M., Kádár, Hollósi D. (Farkasfalvi I M. 71.), Holocsi, Schneider, Farkasfalvi II M. (Bottka 56.), Blaumann, Hollósi R., Kiss M. (Tiringer 75.), Tóth K. (Szőke 81.).

Dinnyés: Berényi – Kovács T. (Mészáros F. 75.), Csicsári, Sági (Dimitrov 62.), Pintér Á., Becséri, Malasics (Mong 88.), Borbély (Pomázy 62.), Fekete, Tóth B. (Keresztesi 85.), Hajdú.

Gól: Fekete (34.), Malasics (71.), Dimitrov (83.)

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Vélemény, hozzászólás?