II. FociDrukker Bajnokság: A Kutyaütők az élen, vajon előzni tud a Denso?

Fejér megye, Kispályás bajnokság
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Megrendezésre került a II. FociDrukker Bajnokság utolsó fordulója is, egy fontos mérkőzést pedig a héten pótolnak, ami eldönti a bajnoki cím sorsát.

Régi hagyományokat élesztett fel a FociDrukker bajnokság, mely immáron második alkalommal került kiírásra 2018 tavaszán. A legendás Köfém műfüves pályája sok emlékezetes csatának adott színteret anno a Városi Kispályás Bajnokságban, májusban ismét volt jó pár igazán érdekes derbi.

Számos izgalmas derbinek adott helyet a Köfém műfüves pályája
Számos izgalmas derbinek adott helyet a Köfém műfüves pályája

Kérdés azonban, hány találkozónak adhat még otthont ez a pálya, ugyanis egyes hírek szerint nem csak a műfüves pálya, de a tekecsarnok is elbontásra kerülhet, ami elsőre vad ötletnek hangzik, de nem is annyira elképzelhetetlen a szedreskerti focipálya parkolóvá alakítása óta.

Most azonban még él és virul a létesítmény, még ha nincs is éppen a talaj a legjobb állapotban. Az utolsó játékhétre sokáig úgy tűnt, alaposan összekapta magát a Junior, és már 2 góllal is vezetett a találkozó elején a bajnoki aranyra törő Denso ellen. A szünetig azonban egyenlítettek Bakonyiék, sőt, a második játékrészben fordítani is tudtak, és magabiztosan nyerték az ütközetet. A Szfinx hasonló különbséggel verte a Rolomester csapatát.

A Kutyaütők 4-2-re verték az Apukákat, így a tabella éléről várhatják azt az elmaradt találkozót, amelyet május 7-én, csütörtökön bonyolítanak le 19 órától, a helyszín a Köfém műfüves pályája lesz. A közelgő Denso-Szfinx találkozón két kimenetel is a Kutyaütőknek kedvez, hiszen döntetlen vagy Szfinx győzelem esetén is a Kutyaütők lesz a bajnok jobb egymás elleni eredménnyel, ha azonban a Denso három ponot szerez, övék lesz a serleg.

II. FociDrukker Bajnokság, 5. forduló

Május 31. csütörtök
18:00 Denso – Junior 7-3
19:00 Kutyaütők – Apukák 4-2
20:00 Szfinx – Rolomester 5-1

A tabella állása az 5. forduló után

1. Kutyaütők 5 meccs, 12p, 22-10 gólkülönbség
2. Szfinx 4 meccs, 9p, 22-9 gólkülönbség
3. Apukák FC 5 meccs, 9p, 22-15 gólkülönbség
4. Denso 4 meccs, 9p, 16-10 gólkülönbség
5. Rolomester 5 meccs, 3p, 9-24 gólkülönbség
6. Junior 5 meccs, 0p, 12-35 gólkülönbség

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Vélemény, hozzászólás?