Győzelemmel zárta a szezont a bronzérmes Bodajk! FOTÓK!

Fejér megye, Fejér Megye II

A Bodajk a rendkívül erős Megye II-es Észak csoportot dobogón zárta, az éremátadó után megválaszották a gárda legjobbját is.

Szezonbéli 40. találatát szerző Molnár Tamás góljával szerezte meg a vezetést a Bodajk a Pusztavám ellen a második félidő közepén. A három pont sorsát Rózsás találata döntötte el a 80. percben, a Bodajk így 2-0-ra diadalmaskodott.

Az már korábban eldőlt, hogy a dobogó harmadik fokán végez az előző idényhez képest jelentősen átalakított Bodajk. Mint ismert, egy kezdőcsapatnyi játékos szerződött át Pátkáról Bodajkra. Mégis egy olyan labdarúgót választottak a bodajkiak legjobb játékosának, aki már korábban is a fekete-fehéreket erősítette: Kovács János részesült az egyéni elismerésben.

A Bodajk SE nem titkolt célja a feljutás. Egyenes ágon a Főnix és a Kisláng harcolta ki a Megyei I. osztályban való szereplés jogát, de több csapatnak van még esélye arra, hogy magasabb osztályban kezdhesse meg az őszt. Ehhez arra van szükség, hogy az Ikarus-Maroshegy feljusson, és elképzelhető, hogy lesz olyan csapat, amely visszalép.

Bodajk SE éremátadó

Bodajk – Pusztavám 2-0 (0-0)
Bodajk, vezette: Cseh Roland

Bodajk: Csikes – Rózsás, Fülöp (Takács 52.), Kovács J., Tetzl, Molnár T., Varga D. (Füri 65.), Vincze (Bélik 52.), Kovács T. D. (Orosz), Kővári (Koncz 76.), Boda.
Pusztavám: Kiss – Rozembaum, Véninger, Katóka, Kertai, Bedő (Kornseé 71.), Katona, Varga J., Molnár (Máhr 69.), Czéh, Merkatz (Csordás 65.)

Gól: Molnár T. (64.), Rózsás (80.)

Vélemény, hozzászólás?