Helytállt a Herceghalom a Velence ellen!

Fejér megye, Fejér Megye II

A herceghalmiak 11-est hibáztak, ami végzetes baklövésnek bizonyult.

A Herceghalom tudósítója így írt:

“Folytatva az előző hetet csapatunk ismét sok alapember nélkül volt kénytelen kiállni a bajnokcsapat ellen.

Persze ez nem jelentette azt, hogy fiatal csapatunk feltett kézzel kezdte volna el a mérkőzést. Sőt, bár a vendégcsapat fölénye jellemezte a mérkőzést az első gólszerzési lehetőség mégis a hazai csapat előtt adódott, amikor Gráfel ellen a 16-oson belül elkövetett szabálytalanságért nagy nehezen megítélt egy büntetőt a játékvezető. Sajnos azonban Papp Zsombor miután a kapust elküldte a másik sarokba, a kapu mellé lőtt. Ennek meg is lett a böjtje, mert a félidő végén két perc alatt kétszer használta ki védőink hibáit a velencei csapat, először Sowunmi majd Gulyás révén.

A második félidőben, az eredmény ellenére egyik csapat sem gondolta befejezettnek a mérkőzést, és kimondottan jó iramú 45 percet játszottak. A helyzetek számát tekintve a vendégek voltak fölényben, de játék képe nem volt ennyire egyértelmű. Az eredmény azonban nem változott, de csapatunk nem vallott szégyent a jövőre már első osztályú ellenfelével szemben.”

Herceghalom – Flavus Velence 0-2 (0-2)
Budaörs, vezette: Cérna János

Herceghalom: Virág – Langer, Fodor (Végh 65.), Veres, Gál, Pap, Göndöcs (Horváth 65.), Nagy G., Kele, Gráfel, Toroczkai.
Velence: Boldog – Gulyás (Bernáth 66.), Sebők, Boda, Szalai, Mágocs, Kristóf, Mónus (Mocsári 71.9, Klauz, Sowunmi (Puhnyák 71.), Spánitz (Szigeti 46.)

Gól: Sowunmi (38.), Gulyás (40.)

 

Vélemény, hozzászólás?