Hármat számolt a Káloz a karácsonyiakra

Fejér megye, Fejér Megye II

A Nagykarácsony 10 emberrel fejezte be a meccset.

A Káloz számára a negyedik hely megtartása, míg a Nagykarácsonynak a kiesés elkerülése a célja a bajnokság hátra lévő fordulóira.

Gólnélküli első félidőt követően a szünet után három perccel Simon György Viktor vette be a vendégek kapuját. Az 57. percben Pál Attila használt ki egy ziccert, laposan gurított a kapu bal oldalába, 2-0-ra alakítva az eredményt.

Pál Attila gólja. Herczeg Éva felvétele 🙂

Közzétette: Kálozi SE – 2019. május 12., vasárnap

 

 

A 65. percben eldőlt a meccs, amikor Simon György Viktor megszerezte önmaga második, csapata harmadik találatát. A 76. percben Mohácsit kiállította a játékvezető, így a Nagykarácsony 10 fővel fejezte be a meccset.

Újabb gól már nem született, a Káloz őrzi negyedik helyét a tabellán. A Nagykarácsony továbbra is bajban, jelenleg a kiesést jelentő 15. helyen tanyázik a gárda, de egyetlen győzelemmel bennmaradhatnak Turiék.

Káloz – Nagykarácsony 3-0 (0-0)
Káloz, vezette: Hudra Károly

Káloz: Takács L. – Somogyi, Magyar (Rábai 72.), Szabó J., Hegedűs (Takács T. 59.), Tóth (Schneider 82.), Simon Gy. V., Szabó Sz., Baranyai, Pál (Szecsődi 59.), Fazekas (Tóth 77.)
Nagykarácsony: Turi – Killer, Kovács, Brogyányi, Simon J. Á., Wadolowski, Halasi, Kacz (Tábi 53.), Szabó M., Mohácsi, , Szűcs (Rácz 59.

Gól: Simon (48., 65.), Pál (57.)
Kiállítva: Mohácsi (76., Nagykarácsony)

Fotó: Varga Virág (Facebook)
Videó: Herczeg Éva (Facebook)
Forrás: Káloz SE (Facebook)

Vélemény, hozzászólás?