Az Ercsi jutott a kupadöntőbe!

Fejér megye, Fejér Megye Magyar Kupa
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

A Vajta korán vezetést szerzett, mégis az esélyesebb Ercsi jutott a fináléba.

Az Ercsi tudósítója így írt:

“Kicsit nehezen lendült játékba az Ercsi, a 3. percben vezetést is szerzett a Vajta. Miután rendezte sorait a vendég csapat meg tudott újulni, átvette az irányítást. Ivacs Gábor révén egyenlített, majd a félidő végén Kővári László két góljával fordított az Ercsi.

A második félidőben sikerült a Vajtának az egyenlítés kihasználták a vendégek kisebb megingását. A mérkőzés vége felé az Ercsi rákapcsolt, aminek meg is lett az eredménye: előbb Jerzsabek szerezte meg újra a vezetést, majd 4 perccel később Ivacs el is döntötte a továbbjutás kérdését.

Összességében egy szimpatikusan és jól küzdő ellenfelet győzött le sok munkával az Ercsi Kinizsi, és készülhet a döntő mérkőzésre a Velence csapata ellen.

A mérkőzés után Lieber Károly edző nagyon büszke volt a csapatra, hogy küzdött és nem esett össze, mikor hátrányban volt, és mikor egyenlített az ellenfél. Gratulálok a csapatnak a továbbjutáshoz.”

Fejér Megyei Kupa 7. forduló

Vajta – Ercsi Kinizsi 3-5 (1-2)
Vajta, vezette: Rózsa József

Vajta: Rezicsak – Szalai, Nagy T., Orsós (Szeidenléder 46.), Rezicska, FEkete, Sinka (Majláth 46.), Tóth Zs. (Polyák 77.), Horváth Á., Szabó Z. (Huszár D. 84.), Hegedűs.
Ercsi Kinizsi: Schön – Holentoner (Bognár 69.), Tolnai (Tóth K. 77.), Hamar, Jerzsabek (Rebők 84.), Kondreska, Ivacs (Hodula 89.), Kovács P., Szalánczi, Gróf, Kővári.

Gól: Sinka (3.), Rezicska (53.), Horváth Á. (62.) illetve: Ivacs (15., 77.), Kővári (38., 44.), Jerzsabek (73.)

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Vélemény, hozzászólás?