Gyors gólváltás után izgalmas meccset játszott az LMSK Rácalmáson!

Fejér megye, Fejér Megye II
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Alaposan nekiestek egymásnak a csapatok. Alig telt el öt perc, máris született egy-egy gól mindkét oldalon, hogy aztán a hajrában dőljön el a bajnoki pontok sorsa.

A Lepsény tudósítója így fogalmazott:
“Rácalmáson léptünk pályára vasárnap a győzelem reményében. Ennek ellenére a kezdősípszó után két percre már ellenfelünk örülhetett a góljának. A korai találat felébresztette a fejben még az öltözőben lévő csapatunkat, és rá két percre Horváth Albinak sikerült gyorsan kiegyenlíteni.

A meccs 60. percéig inkább mezőnyben folyt a játék, komolyabb helyzetek nélkül. A 61. percben megszereztük a vezetést Mocher Dávid góljával, de a 75. percben ellenfelünk egy bosszantó fejes góllal egyenlíteni tudott. Az utolsó negyed órában szinte csak mi támadtunk, de a győztes találatot nem sikerült megszereznünk, így két pontot Rácalmáson hagytunk.

Hétvégén a Pusztaszabolcsot fogadjuk ami pikáns találkozónak ígérkezik, és reméljük, hogy mostmár a sok balszerencse után a szerencse is rátalál csapatunkra.”

Rácalmás – LMSK Cobra Sport 2-2 (1-1)
Rácalmás, vezette: Barabás Mihály

Rácalmás: Papp S. – Szabó Z., Hír, Mácsfalvi, Szeitz – Juhos (Godó), Mondovics (Nagy B.) , Németh P., Szabó I. (Csernus) – Tubak (Türei), Happi Siewe. Vezetőedző: Horváth Zoltán
LMSK Cobra Sport: Kovács Z. – Gyenis, Nasta, Horváth A., Csizmadia Sz. – Sütő, Kovács I., Szántó D., Halász – Cziczinger, Mocher (Bagó).

Gól: Szabó I. (2′), Nagy B. (75′), illetve: Horváth A. (4′), Mocher (60′)

Ajánlott cikkek:

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Vélemény, hozzászólás?