Gráfel duplával segítette győzelemhez a Herceghalom csapatát

Fejér megye, Fejér Megye II
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

A Pátka ellen folytatta jó tavaszi szereplését az újonc.

A Herceghalom tudósítója így fogalmazott:

“Egy kissé felforgatott csapattal kezdtük a Pátka elleni mérkőzést, ahol sajnos már a harmadik percben cserére kényszerültünk Veres sérülése miatt. A játék irányítását rögtön magához ragadta a hazai csapat. A mezőnyfölényt előszór Pálffy váltotta gólra, amikor a védők közül kilépve egyedül vezette a kapura, és higgadtan a kapus mellett lőtt a kapuba. A 28. percben ismét Pálffy indult meg a jobb szélen és beadását Gráfel váltotta gólra.

Nem sokkal később a pátkai csapat 11-est rúghatott, de a labda a felső léc fölött zúgott el. Nem maradt el válasz azonban, a 35. percben Novák lövése talált utat a kapuba.

A második félidő hasonló mederben folyt, a hazai csapat irányította a játékot, szórványos vendég kontrákkal tarkítva. A 83. percben Lázár csapott le a előre vágott labdára, és a kapust is kicselezve szerezte meg a vendég csapat első gólját. Szerencsére azonban nem torpant meg a herceghalmi csapat, és a csereként beállt Fodor beadását a nagyszerű napot kifogó Gráfel bólintotta a kapuba a 88. percben, ezzel beállítva a végeredményt.”

Herceghalom – Pátka 4-1 (3-0)
Budaörs, vezette: Schweighard Róbert

Herceghalom: Virág – Veres (Pintér 3.), Hajdú (Fodor 79.), Novák, Odrobina (Nagy Zs. 70.), Göndöcs (Baranyai 75.), Pálffy (Gál 65.), Nagy G., Kele, Gráfel, Toroczkai.
Pátka: Zsidó – Lázár, Tóth Á. (Tóth P. 57.), Magyaródi, Krausz, Ódor (Kincses 23.), Barócsi (Rózsa B. 46.), Imrefy (Füleki 67.), Szabó S., Herczegh, Horváth T.

Gól: Pálffy (19.), Gráfel (28., 88), Novák (35.) illetve: Lázár (83.)

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Vélemény, hozzászólás?