Gólfieszta Besnyőn: 12-szer zördült a háló!

Fejér megye, Fejér Megye II
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

A Besnyő-Iváncsa II. alaposan kiszolgálta a besnyői publikumot, a csapat rendkívül magabiztosan nyerte szezonbeli első hazai mérkőzését.

Alig kezdődött el a mérkőzés, máris megszerezte a vezetést a vendéglátó. A besnyőiek a tizenhatos jobb sarkától végezhettek el szabadrúgást, a hosszú irányába tekeredő labda érintés nélkül pattant a jobb kapufa mellett a hálóba. Ez a gól megadta a mérkőzés alaphangját, és a lelkesen futballozó hazaiak már fél óra elteltével négygólos előnyre tettek szert. A vendégek egy szöglet után Kovács Dániel kapufájával jelezték, nem adták fel a gólszerzés esélyét.

Öt perccel a szünet előtt felpörögtek az események. Sinka szerzett szemfülesen labdát a bizonytalankodó hálóőrtől, majd az üres kapuba juttatta a labdát. Két perccel később Mészáros volt eredményes a túloldalon, amire egy perccel később jött a válasz: Kovács Dániel beadására Sinka érkezett a hosszún, 5-2-re módosítva az állást. A pihenő előtt Fülöp talált be, 6-2-nél cseréltek térfelet a csapatok.

A második félidőben a hazaiak azért hajtottak, hogy kétszámjegyűre növeljék góljaik számát, míg a vajtaiak számára ezen a napon semmi sem jött össze. A tízedik besnyői gól egy véleményes büntető után született meg, ennél egyértelműbb esetben a túlolon néma maradt a sípszó, amikor a csereként beállt Joháczit vitték a földre…

A Vajta kezdőcsapatából négy játékos is hiányzott, ami komoly veszteség volt az újonc számára. A felszabadultan futballozó Besnyő-Iváncsa II megérdemelten tartotta otthon a három pontot. A vajtaiak a hétvégén az Aba ellen javíthatnak hazai környezetben, míg a Besnyő-Iváncsa II. számára cseppet sem ígérkezik könnyű kalandnak a pusztaszabolcsi kirándulás.

Besnyő-Iváncsa II - Vajta

kép 1 / 13

Besnyő-Iváncsa II – Vajta 10-2 (6-2)
Besnyő, vezette: Szingajevszkij Julian

Besnyő-Iváncsa II: Molnár Á. – Molnár N., Restár (Dombi), Hepp (Lehel), Nédó, Fülöp, Keresztúri, Deli, Góman (Nagy K.), Mészáros Á. (Topp), Bór.
Vajta: Fehér – Szalai, Orsós, Polyák, Király, Sinka, Kovács D. (Joháczi), Főfai (Meister), Tóth B., Tángli Cs., Rupa.

Gól: Góman (6., 70.), Keresztúri (22., 52.), Deli (25., 67.), Fülöp (28., 45.), Mészáros Á. (42.), Tángli Cs. (59., öngól) illetve: Sinka (40., 43.)

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Vélemény, hozzászólás?