Fodor duplával segítette győzelemhez a Nagykarácsonyt!

Fejér megye, Fejér Megye II

A kiesés elől menekülő LMSK látogatott hétvégén a Nagykarácsony otthonába. A vendégek korán vezetést szereztek, Fodorék azonban 8 perc alatt hármat vágtak!

Az LMSK tudósítója így fogalmazott:

“Ez a hétvége közel sem úgy alakult csapataink számára mint amilyennek megálmodtuk. Nagykarácsonyban mindig jó meccset játszottunk, ez most is így történt. Tudtuk hogy a hazaiak otthon rendkívül motiváltak, így nem okozott meglepetést amikor nekünk estek egyből a kezdősípszót követően.

Erre alapoztuk taktikánkat ami úgy tűnt be is válik, mivel a 16. percben megszereztük a vezetést Horváth találatával, 0-1. Az előny birtkában tudtuk játszani a megbeszélt játékunkat egészen a 24. percig. Történt ekkor, hogy egy számunkra balszerencsés góllal ellenfelünk egalizált, 1-1.
A következő 10 perc sem kerül be a kedvenc emlékeink tárházába, ugyanis két lereagálható pontrúgásból a hazai csapat kétszer is büntetett, 3-1.

A második játékrész 58. minutumában Bagó egy kipattanó labdát juttatott a hálóba, így 3-2 volt a képzeletbeli kijelzőn. Ez a gól felgyújtotta mindenkiben a reménysugarat, és elhittük hogy lehet keresnivalónk. Ez azonban a mai napon kevés volt, mivel hiába tettünk meg mindent az egyenlítés érdekében, a végét jelző hármas sípszó után a hazai csapat örülhetett.

Foghatnánk a pálya talajára, a játékvezetőre, vagy bármi másra, de ez egyik sem lenne igaz. A mérkőzés kemény de végig sportszerű volt, egyszerűen ez volt megírva valahol, hogy ezen a hétvégén ne mi legyünk a boldogabbak. Az igazság az, hogy bár emelt fővel mégis pont nélkül utaztunk haza, pedig minimum a döntetlenre rászolgált csapatunk. Azt is mondhatnám hogy a mutatott játék alapján a győzelem is megérdemelt lett volna, de nem mondom, mert a fociban nincs ha..”

Nagykarácsony – LMSK 3-2 (3-1)
Nagykarácsony, vezette: Nagy Károly

Nagykarácsony: Turi – Nagy T. (Szabó M.), Kisari (Wadolowski), Brogyányi, Fodor (Simon), Halasi (RabijásZ), Komáromi, Huszár, Kacz, Berta, Felföldi. Vezetőedző: Mergl István
LMSK: Kovács – Sütő, Horváth A., Mocher, Szipőcs, Balla, Lázár, Bagó, Halász, Zsiga, Cziczinger.

Gól: Fodor (26., 34.), Felföldi (31.) illetve: Horváth A. (16.), Bagó (58.)

Vélemény, hozzászólás?