3 gólos előnyt herdált el az Iváncsa! VIDEÓ!

Egyéb

Kénytelen volt megelégedni a döntetlennel a Makó ellen az Iváncsa, miután hiába triplázott Balogh, a makóiak ledolgozták tetemes hátrányukat egy félidő alatt.

A helyi tudósító így fogalmazott:

“Nagyszerűen kezdődött a találkozó csapatunk számára, hiszen gólfelelősünk, Balogh László szűk 20 percen belül mesterhármast jegyzett. A szezonban immáron 16 találattal a góllövőlistát toronymagasan vezető csatárunk előbb Cseszneki beadásából fejjel, majd Szauter centerezése után lábbal volt eredményes. A harmadik gól előtt az agilisen játsszó Cseszneki készített elő ismét, Balogh pedig ezúttal is fejjel talált be.

A gyorsan felépített, magabiztos előny után a Makó mezőnyben kezdett ugyan feljönni, ám a kapunkra különösebben veszélytelen volt. Eközben Balogh meglőhette volna a negyedik találatát is, ám a kapufa ezúttal kisegítette a hazaiak kapusát. Újabb gól már nem esett az első játékrészben.

A szünet után előbb Balogh lőtt még egy kapufát, majd miután kimaradtak a lehetőségeink, hirtelen megváltozott a mérkőzés képe. A 63. és a 64. percben gyors két góllal visszajött a mérkőzésbe a Makó. Ezt követően mindkét csapat 10 emberrel folytatta (Cseszneki és Tóth Imre páros kiállítása után), a vendégek pedig egyenlíteni is tudtak. 3:3 után újra visszaszerezhettük volna a vezetést, igaz a makóiaknak is megvolt a sanszuk, hogy betaláljanak. Az utolsó 15 percben hiába kapcsolt magasabb sebességi fokozatra a csapat, az újabb gól elmaradt, így kisebb meglepetésre, megosztoztak a pontokon a csapatok. Ami a számunkra kisebb csalódás, ellenfelünk tartása előtt megemelhetjük a kalapunkat, hiszen 3 gólos hátrányból visszajönni nem egy szokványos dolog.”

Iváncsa - Makó

Edzői nyilatkozatok:

Domján Attila, az Iváncsa edzője:

“Úgy indult a meccs, ahogy azt elterveztük. Megpróbáltuk eldönteni az első félidőben a három pont sorsát, ez papíron össze is jött. Felhívtuk a szünetben a csapat figyelmét, hogy a 3-0-ról még felállhat az ellenfél és ez meg is történt. Nagyon csalódott vagyok a második játékrész miatt. Balogh László jól érzi a kaput, megtalálja a labda. Neki olyan kvalitásai vannak, amiket nem lehet tanítani, hanem születni kell rá és ő ezt kamatoztatja is.”

Méhes Tibor, az M-Foci Kft. asszisztens edzője:

“Az első játékrész maga egy rémálom, míg a második maga a mennyország volt. Belealudtunk a mérkőzés elejébe, jobban kellett volna figyelnünk Balogh Lászlóra, könnyen kaptuk a gólokat. Az első félidőben kaptunk három találatot, viszont a szünet után mi lőttünk hármat. Úgy gondolom, abszolút igazságos a döntetlen, bár kis szerencsével nyerhettünk volna, mint az Iváncsa az ősszel nálunk, de nem szeretnék telhetetlennek tűnni. Gratulálok a fiúknak, hiszen a harmadik meccsünkön álltunk fel a padlóról, ehhez pedig iszonyatos lelkierő és akarat kell. A második játékrészben nyújtott teljesítmény a jövőre nézve nagyon biztató. A két belső védőnk, Lipták Ákos és Sirokmán Zoltán betegség miatt nem léphetett pályára, nehéz őket pótolni, viszont ez benne van a futballban. Sajnos Tóth Imit is elvesztettük, nem láttam a kiállítás okát, de el kell fogadnunk a bíró döntését.”

Iváncsa KSE – Makó FC 3-3 (3-0)

Iváncsa KSE: Dániel – Szauter, Aradi, Kertai (Berényi, 86.), Fekecs – Imrik (Hauser, 66.), Pribék – Cseszneki, Majláth, Folmer (Büki, 56.) – Balogh. Vezetőedző: Domján Attila
Makó FC: Garamvölgyi – Széll (Vajna), Tóth I., Tóth T., Babolek, Molnár J. (Gilinger), Varga R., Juhász, Rakonczai (Bánóczki), Gémes, Kasuba. Vezetőedző: Kolozsvári János

Gól: Balogh L. (3., 9., 17.) illetve: Babolek (63.), Juhász Gy. (64.), Molnár J. (72.)
Kiállítva: Cseszneki (68.), ill. Tóth I. (68.).

Borítókép: www.makoifoci.hu

Vélemény, hozzászólás?