Fehérváron is nyert a Martonvásár!

Fejér megye, Fejér Megye I

Továbbra is 100%-os a Martonvásár, miután a Mezővári József Sportpályán hétgólos meccsen diadalmaskodott!

A Martonvásár tudósítója így fogalmazott:

“Mindkét csapatnak hosszú volt a kispadja, így volt variációs lehetősége az edzőknek bőven. A jó iramú mérkőzésen a 11. percben egy szabadrúgás variáció után Hernádi szerezte meg a vezetést, 0-1. Túlságosan is megnyugtatta a vezetés csapatunkat, a szundikáló védőink asszisztálása mellett a 21. percben Holka egyenlített, 1-1. Lüktetett a játék, a 45. percben Madaras iramodott meg a bal szélen és adta be a labdát az érkező Szilágyi felé, a hazai Spánicz csak úgy tudott menteni hogy a labdát a saját kapujába kotorta, 1-2.

A második játékrészben az 58. percig kellett várni a gólra ekkor Szilágyi növelte az előnyt 1-3. Sokáig nem örülhettünk a gólnak mert 1 percre rá Holka távoli lövése került a kapunkba 2-3. A 69. és a 71. percben Hernádi kétszer is villant így mesterhármast ért el. Az utolsó 10 percben sok lehetőségünk volt még, de több gól nem született a vége, 5-2.

Gratulálunk csapatunknak, szép támadásokat vezettünk és szép gólokat szereztünk, szép volt fiúk!”

Polgárdi - Martonvásár

Polgárdi – Martonvásár 2-5 (1-2)
Polgárdi, vezette: Kovács Róbert

Polgárdi: Berta – Spánitz (Kókány 74.), Szabó B., Cseh, Borostyán, Tóth P., Holka, Farádi, Tóth B. (Tóth V. 46.), Kosztolányi (Bindics 89.), Csizmadia (Török 52.)
Martonvásár: Végh – Hernádi, Vörös, Hajdú, Kanyó, Magyar (Cziklin 78.), Kovács D. (Hacioglu 54.), Berczi, Szilágyi (Endrefalvi 72.), Cservenka (Radics 65.), Madaras (Molnár 58.). Vezetőedző: Patkós Csaba

Gól: Holka (21., 59.) illetve: Hernádi (11., 69., 71.), Spánitz (45., öngól), Szilágyi (58.)

Forrás és fotók: Mártonvásári Sport Klub

Vélemény, hozzászólás?