Felcsúton járt a Bodajk

Fejér megye, Fejér Megye II
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Az idén a megye kettőben induló Puskás FC Kft. III. számú csapata ezúttal a nyáron megerősödő Bodajk együttesét látta vendégül.

A bodajki tudósító így számolt be a két csapat találkozójáról:
” A tegnapi napon Csapatunk Felcsútra látogatott, ahol a tavaly még Megyei I. osztályban induló Puskás Akadémia FC III. csapatával mérkőzött meg.

Nagy iramban kezdődött meg a találkozó. Komoly mezőnymunka folyt a pályán, a csapatok nem fogták vissza magukat. Lehetőségek adódtak mindkét csapat előtt, de a Bodajk SE több veszélyes támadást is vezetett, melynek hamar meg lett az eredménye. A csapat megszerezte a vezetést, majd átvette a játék irányítását, így sikerült növelni is az előnyt. A jó játéknak köszönhetően a Bodajk SE magabiztos 4-2-es sikerrel abszolválta a felcsúti mérkőzést. Érdemes külön megemlíteni, hogy kiváló szabadrúgáslövőnk Pálfi László ismét betalált szabadrúgásból (+ egy kapufát is elért).

A Bodajk SE vasárnap Székesfehérvárra látogat, hogy megmérkőzzön a Főnix csapatával a Magyar kupa 1. fordulójában. Szeretettel várunk minden Szurkolót és Sportbarátot!”

Puskás FC Kft. III. – Bodajk 2-4
Helyszín: Felcsút.

Bodajk: Papp A. – Fenyvesi M., Falvai D., Somogyi Sz., Polczer T. – Tóth Sz. (Hudák A.), Kovács J., Fenyvesi Á., Molnár T., Kovács T. (Erdei F.). – Pálfi L.

Puskás FC Kft. III. - Bodajk

kép 1 / 17

Ajánlott cikkek:

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM