Fejér Vármegyei Kupa: Kiesett a Főnix, a Bogárd továbbjutott

Fejér megye, Fejér Megye Magyar Kupa
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Eldőlt, mely csapatok játszanak az ötödik fordulóban. A Főnix már biztosan nem lesz ott a Sóstói Stadionban megrendezésre kerülő fináléban.

Fejér Vármegyei Kupa 4. forduló

Szerdán megrendezték a Fejér Vármegyei Kupa ötödik fordulóját. Három összecsapásra került sor.

A Sárbogárd kiütötte a Tordas együttesét. Reizinger Bence József mesterhármassal járult hozzá csapata sikeréhez.

Meglepetésre a MÁV Előre FC Főnix viszont búcsúzott a kupaküzdelmektől. A fehérváriak korán megszerezték a vezetést, ám a móriak még a szünet előtt egyenlítettek. A hajrában Balogh Lászlót kiállította a játékvezető, az utolsó negyed órában emberelőnyben futballozó Mór pedig élt a lehetőséggel, és három gólt is szerzett.

Az Ercsi fordulatos mérkőzésen jutott tovább a Beloiannisz otthonában. Egy büntetővel a zöld-fehérek vezettek, majd fordított a Beló. A szünet előtt egy öngóllal egyenlített a magasabb osztályú együttes, amely a második félidő derekára eldöntötte a továbjutás sorsát.

2024. 04. 12. szerda 17:00
Sárbogárd – Tordas 4-2 (3-1)
MÁV Előre FC Főnix – Mór 1-4 (1-1)
Beloiannisz – Ercsi 2-4 (2-2)

A kupaküzdelmek a hónap végén folytatódnak. Április 24-én szerdán 17:00-kor kerül lebonyolításra mind a négy soron következő mérkőzés.

A vármegye kettes bajnoki cím kapujában álló Bakonycsernye a vármegyei első osztályban második helyen álló Sárbogárdot fogadja majd. Jó erőpróba lesz ez a csernyeiek számára, hogy mire mehetnek, ha feljutnak.

Egyenlő erők küzdelmét hozhatja a Pátka és a Baracs meccse. Mindkét csapat a vármegyei másodosztályban a dobogós helyekért küzd, csak éppen másik csoportban.

A Mór és a Bodajk mérkőzése tűnik a legegyértelműbbnek. A bodajkiak számára csak a tisztes helytállás lehet a cél ezen a meccsen.

Az Ercsi és a Sárosd mérkőzés győztese megjósolhatatlan. A két csapat a vármegyei első osztályú bajnokságban már kétszer is találkozott egymással, mindkétszer az az együttes nyert, amely vendégként lépett pályára. Ez alapján a sárosdiak számára kedvezőbb a sorsolás, hiszen most ők látogatnak majd Ercsibe.

Fejér Vármegyei Kupa 5. forduló

2024. 04. 24. szerda 17:00
Bakonycsernye – Sárbogárd
Pátka – Baracs
Mór – Bodajk
Ercsi – Sárosd

A Fejér vármegyei kupa döntőjét idén is a székesfehérvári Sóstói Stadionban fogják lejátszani, várhatóan több ezer néző előtt. A szurkolók számára a mérkőzésre ingyenes lesz a belépés a hírek szerint.

Nyitókép: FociDrukker.com

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Vélemény, hozzászólás?