Egyetlen szurkoló miatt kell súlyos büntetést fizetnie a Mány II-Bicske csapatának

Fejér megye, Fejér Megye I, Fejér Megye II, Fejér Megye III
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Megbotránkoztató, obszcén kifejezéseket használt a néző, ezért perkálhat a klub. Megbüntették a Tordast is.

A Mány II-Bicske és a Sárosd vármegye egyes mérkőzésén egy hazai szurkoló többször is megbotránkoztató, obszcén kifejezésekkel szidta a játékvezetőt, derül ki a Magyar Labdarúgó Szövetség Fejér Vármegyei Igazgatóságának legfrissebb közleményéből. A Mány-Bicske II. csapatát ezért súlyosan megbüntették.

A klubra 60 ezer forintos pénzbírságot róttak ki. Ennek fizetési határideje 2024. május 15-e, ám az ítélet ellen még lehet fellebbezni.

A Tordas-Ercsi meccs sem zajlott úgy, ahogyan kellett volna. Rendezési hiányosságok miatt a Tordas SE soron következő egy hazai mérkőzésére szövetségi ellenőrt rendelnek ki, aminek költségeit a tordasiaknak kell állnia.

30 ezer forintos pénzbüntetést kapott az Enying. A klub női csapata nem állt ki a bajnokság 12. fordulójára kiírt Almásfüzitő elleni mérkőzésre, ezért jár a bírság.

A vármegyei másodosztályú Nagyvenyim-Polgárdi mérkőzés 15 perccel később kezdődött, a jelek szerint a Nagyvenyim hibájából. A venyimiek megúszták írásbeli figyelmeztetéssel a dolgot.

Balhé volt a Nagylók és a Lajoskomárom II. ármegye hármas meccsén. A meccs főrendezője a találkozó végén, a levonuláskor sportszerűtlenül viselkedett a játékvezetővel szemben. Egy hónapra eltiltották a főrendezői feladatok ellátásától.

Két csapatvezető is eltiltásban részesült. Mészáros Dániel András, a Pénzügyőr utánpótlás edzője az asszisztenssel szemben viselkedett a közlöny szerint sportszerűtlenül, ő egy meccsen nem tevékenykedhet sportszakemberként. Pataki László, a Bugyi SE utánpótlás edzője egy U-17-es meccsen volt sportszerűtlen a játékvezetővel és asszisztensével szemben. Őt két meccsről tiltották el.

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Vélemény, hozzászólás?