Fejér Vármegyei Kupa: 11-esek döntöttek Pátkán, drámai meccset játszottak Ercsiben

Fejér megye, Fejér Megye Magyar Kupa
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Nem volt hiány izgalmakból a Fejér Vármegyei Kupa negyeddöntőjében.

Fejér Vármegyei Kupa 5. forduló

Arról, hogy Móron milyen kurtán, furcsán ért véget a találkozó, már korábban írtunk. Nézzük, mi történt a többi mérkőzésen!

A Bakonycsernye tisztességgel helytállt a Sárbogárd ellen, ám igazán nem tudta megnehezíteni a vármegye kettes élcsapat a bogárdiak dolgát. A szünet előtt Rozembaum Romario öngóljával került előnybe a magasabb osztályú együttes, majd a szünet után Horváth Ádám gyors góljával kettőre nőtt a csapatok közötti különbség.

A félidő derekán Reizinger Bence József köszönt be, eldöntve a mérkőzés sorsát. A hajrában Schewighardt Dániel találatával szépítettek a csernyeiek, más azonban már nem történt.

Bakonycsernye – Sárbogárd 1-3 (0-1)

A Pátka és a Baracs mérkőzése nem hozott gólt. A továbbjutásról büntetők döntöttek.

A pátkaiak részéről Tímár Szabolcs, Vajda Viktor és Magyaródi Martin is eredményes volt. A baracsiaktól csak Huber Balázs és Palkó Szilárd Győző tudta bevenni Sári Márk kapuját, így a Pátka győzött.

Pátka – Baracs 0-0, 11-esekkel: 3-2

Az Ercsi az első félidő végén előnybe került a Sárosd ellen Hodula Máté Ádám találatával. Sokáig érintetlenek maradtak a hálók, ám a 85. percben Klémán Máté egalizált.

Amikor úgy tűnt, nem viszik dűlőre a dolgot a csapatok a rendes játékidőben, akkor jött a dráma. A 90. percben a zöld-fehérek játékosa, Kun Bálint eldöntötte a meccs sorsát.

Ercsi – Sárosd 2-1 (1-0)

Az elődöntőket május 8-án szerdán fogják megrendezni. A Mór az Ercsi együttesét fogja vendégül látni, míg A Sárbogárd a Pátkával fog meccselni.

A győztes csapatok a Magyar Kupa főtáblájára kerültek. A Pátka számára ez történelmi siker, hiszen a piros-feketék ezt a bravúrt korábban még soha nem érték el.

A Fejér Vármegyei Kupa furcsa folytatásáról ebben a cikkben lehet olvasni.

Nyitókép: FociDrukker.com

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Vélemény, hozzászólás?