Fejér megyében a csapatok többsége még lazít

Fejér megye, Fejér Megye I, Fejér Megye II, Fejér Megye III
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Meglepően sokan viszont már most keményen alapoznak.

A Facebookon tettünk közzé egy szavazást szerda este, amelyben arról kérdeztük követőinket, megkezdték-e már a felkészülést csapatukkal a 2020/2021-es szezonra.

Bár a felmérés eredménye semmiképp sem nevezhető reprezentatívnak, hiszen bárki voksolhatott, jó eséllyel többségében olyanok választottak a két opció közül, akik valamelyik Fejér megyei csapatban rúgják a bőrt.

Jelen állás szerint 112-en szavaztak, ebből 44-en mondták azt, hogy igen, keményen alapoznak, míg 68-an azt választották, hogy csak néha fociznak egyet. Százalékosan tehát a voksolók 61%-a mondta azt, hogy még tart a nyári pihenő.

A válaszokból egyértelműen kiderül, hogy olyan jó erőkből áló csapatok, mint a várhatóan csak a megye egyben induló Mór, a megye egyre készülő Mány, a megye kettőben éremesélyes Felcsút és a Pusztavám, a megye háromban dobogóra pályázó Kőszárhegy játékosai sem kezdték még meg az intenzív felkészülést.

A már alapozó együttesek között van a megye egyes Bodajk és a Főnix, a megye kettes éremesélyes Vajta, a Bakoncsernye és a Szár, a megye kettőre készülő Polgárdi, valamint a megye háromban pallérozódó Iszkaszentgyörgy és a Sárszentágota.

Hogy azok spekulálnak jobban, akik júniusban még inkább visszafogottan treníroznak, vagy azok, akik több mint egy hónappal a rajt előtt már normál menetrend szerint edzenek, az az augusztusban kezdődő tétmérkőzéseken dől majd el.

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Vélemény, hozzászólás?