Fejér megyében a csapatok többsége még lazít

Fejér megye, Fejér Megye I, Fejér Megye II, Fejér Megye III

Meglepően sokan viszont már most keményen alapoznak.

A Facebookon tettünk közzé egy szavazást szerda este, amelyben arról kérdeztük követőinket, megkezdték-e már a felkészülést csapatukkal a 2020/2021-es szezonra.

Bár a felmérés eredménye semmiképp sem nevezhető reprezentatívnak, hiszen bárki voksolhatott, jó eséllyel többségében olyanok választottak a két opció közül, akik valamelyik Fejér megyei csapatban rúgják a bőrt.

Jelen állás szerint 112-en szavaztak, ebből 44-en mondták azt, hogy igen, keményen alapoznak, míg 68-an azt választották, hogy csak néha fociznak egyet. Százalékosan tehát a voksolók 61%-a mondta azt, hogy még tart a nyári pihenő.

A válaszokból egyértelműen kiderül, hogy olyan jó erőkből áló csapatok, mint a várhatóan csak a megye egyben induló Mór, a megye egyre készülő Mány, a megye kettőben éremesélyes Felcsút és a Pusztavám, a megye háromban dobogóra pályázó Kőszárhegy játékosai sem kezdték még meg az intenzív felkészülést.

A már alapozó együttesek között van a megye egyes Bodajk és a Főnix, a megye kettes éremesélyes Vajta, a Bakoncsernye és a Szár, a megye kettőre készülő Polgárdi, valamint a megye háromban pallérozódó Iszkaszentgyörgy és a Sárszentágota.

Hogy azok spekulálnak jobban, akik júniusban még inkább visszafogottan treníroznak, vagy azok, akik több mint egy hónappal a rajt előtt már normál menetrend szerint edzenek, az az augusztusban kezdődő tétmérkőzéseken dől majd el.

Vélemény, hozzászólás?