Elkészültek a versenykiírások

Fejér megye, Fejér Megye I, Fejér Megye II, Fejér Megye III
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

A dokumentumokban a nevezési határidők és a díjak is megtalálhatók.

A tervek szerint 14 csapattal indul a Megyei I. osztály a 2020/2021-es szezonban – derül ki az MLSZ Fejér Megyei Igazgatóságának honlapjáról letölthető dokumentumokból.

A megye egy berekesztésre került a koronavírus miatt, a tabella 2-13. helyezettjeihez két feljutó csatlakozhat a megye kettőből, kiknek kiléte még kérdéses. A szezon végén megint nem lesz kieső, mert újból 16 csapatossá akarják bővíteni a bajnokságot a 2021-2022-es szezonra.

A megye kettőt 29 csapat kezdheti meg, amennyiben a Megye II-es bajnokságok 2-14. helyezettjeihez (26 csapat) csatlakozik 3 feljutó a megye háromból. A 2021-2022-es idényre 32 csapatossá bővítenék a másodosztályt.

A megye hármat 35 együttessel rajtoltatnák, feltehetően 3 csoportban a tabella 2-12. helyezettjeivel és az újonnan belépőkkel – már ha egyáltalán lesz újonc. A csapatok száma 32 főre csökkenhet a 2021-2022-es pontvadászatra ezen osztályban.

A papíron jól hangzó számok elérése lényegében csak úgy lesz lehetséges, ha ezúttal sem lesznek kiesők, ami finoman szólva árt a tabella hátsó régiójába tartozó csapatok versenyszellemének. Ezeket a célokat elérni 2021-2022-es szeoznra lehetetlen missziónak tűnik, főleg úgy, hogy a hírek szerint az önkormányzatok sok helyen minden forrást megvonnának a helyi egyesületektől, az Aba például az egyik hírportál szerint nagy bajban van.

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Vélemény, hozzászólás?