Bicske: Jó és rossz hír is érkezett

NB III
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Vukmir Dragan és Pölöskei Péter sorsáról is döntés született.

A 2060.blog.hu így írt:

“Csütörtökön megtartotta a kurtán-furcsán lezajlott tavaszi idény záró edzését a Bicskei TC NB III-as labdarúgó csapata. A foglalkozást megelőzően még hétfőn, parlamenti irodájában fogadta Tessely Zoltán elnök a csapat szakmai igazgatóját, Vukmir Dragant. A bicskei sikeredzővel folytatott beszélgetés témája természetesen nem más, mint a csapat további működésével kapcsolatos szakmai és pénzügyi kérdések alapos átbeszélése, illetve a Mester új idényre szóló szerződéshosszabbítása volt.

Annak ellenére, hogy a csapattal 25 év után fejér megyei bajnoki címet szerző és NB III-ba jutó, majd magabiztosan (a 10. helyen) bent is maradó szakmai igazgatónak több ajánlata is volt az NB II-ből, csütörtökre megszületett a megállapodás és 2021. június 30-ig továbbra is Vukmir Dragan irányítja a Bicskét. Mindehhez – a járványhelyzetet követően – visszafogott, de stabilnak mondható költségvetést és működési feltételeket biztosít az elnök, így a cél az új idényben is az 1-8. helyek valamelyikének elérése. A jó hírt a Tessely Zoltán csütörtök este, klubházban tartott záró összejövetelen jelentette be.

Sajnos a csütörtöki nap egy igen rossz hírt is hozott a bicskei focikedvelőknek, szurkolóknak. A csapat egyik legnagyobb erőssége, Pölöskei Péter az idény utolsó foglalkozásán egy rossz mozdulat következtében súlyosan megsérült. Másnapra a diagnózist is megtudtuk, keresztszalag-szakadást szenvedett a korábban az NB I-et is megjárt csatár.

Elmondása szerint ez a sérülés a karrierje végét is jelentheti. A klubvezetés és a szurkolók egyaránt elkeseredettek, hogy nem sikerült megmutatni a télen alaposan megerősített bicskei keret igazi erejét a tavaszi idényben. Péternek sok sikert kívántak a felépüléshez, megköszönve a kék-sárga színekért tett eddigi erőfeszítéseit.

Forrás: 2060.blog.hu

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Vélemény, hozzászólás?