Ercsi-Martonvásár: Kiállítás, kihagyott büntető és egyetlen gól a lapokkal tarkított rangadón! FOTÓK!

Fejér megye, Fejér Megye I
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Ercsiben rendezték a forduló egyik legnagyobb rangadóját Fejér Megye I. osztályában. A rossz passzban lévő hazaiak parázs meccset játszottak a masszív Martonvásárral.

Ez Ercsi tudósítója így fogalmazott:

“Hihetetlenül rossz passzban van az Ercsi, sorozatban 4 vereséget szenvedett el. A Gárdony és Mór ellen 2-0-ás vereség míg a Martonvásár ellen 1-0-ra maradt alul az Ercsi. A bajnokik között volt egy kupamérkőzése is a zöld-fehéreknek, az Érd ellen a Magyar Kupában 6-0-s vereségbe szaladt a csapat.

Sajnos az együttesnek nagyon nem megy, pedig az akarásal nincs gond, de nagyon görcsösek a játékosok, rengeteg hibával játszanak. Csak abban lehet remenykedni, hogy az utolsó fordulóban a Mezőfalva ellen győzelemmel zárul az őszi szezon, de ha így játszanak az Ercsi labadrúgói, akkor nagyon nehéz mérkőzésre van kilátás.”

A Martonvásár tudósítója így fogalmazott:

“Színes mérkőzésen vagyunk túl, ezt jelzi a 9 kiosztott sárga lap és az 1 piros. Jól kezdtünk, és ez meg is lepte a házigazdákat, szép támadásokat vezettünk és minden labdáért keményen megharcoltunk. A 27. percben az időközben eleredő esőben Kanyó 14 méterről szerezte meg a vezetést csapatunknak, 0-1. Nem kímélték egymást a csapatok és egyre paprikásabb lett a hangulat, de gól nem esett. A 85. percben emberhátrányba kerültünk, egy szóváltás után Tokodit állította ki a játékvezető. A 89. percben egy kapunk előtti keveredés után legnagyobb megdöbbenésünkre a 11-es pontra mutatott a játékvezető. Azt, hogy mégis miért járt büntető azt nehéz lenne megmondani… Amilyen könnyen megítélték a büntetőt, ugyanolyan könnyen Rebők vagy 3 méterrel fölé is rúgta. A végén még Cziklin növelhette volna kettőre az előnyt, de lövése kevéssel ment mellé. Ezen a napon többet tettünk a győzelemért, gratula a csapatnak, nagy harc volt!”

Ercsi - Martonvásár

kép 1 / 10

Ercsi – Martonvásár 0-1 (0-1)
Ercs, vezette: Pekker Bálint

Ercsi: Hodula – Hoffmann, Gróf (Kondreska 46.),  Lak, Rapai, Rebők, Nagy R., Hosszú, Kovács P. (Bognár 78.), Szalánczi, Kővári. Vezetőedző: Gróf András
Martonvásár: Nagy Gy. – Hernádi (Neuvert 37.),  Radics, Berczi, Kanyó, Magyar (Tokodi 56.), Kovács  D. (Vörös 87.), Szilágyi, Cservenka, Hacioglu Sinan  (Kádár 78.). Vezetőedző: Patkós Csaba

Gól: Kanyó (27.)

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Vélemény, hozzászólás?