A Bicskét a vihar és a Baracs sem állítothatta meg! FOTÓK!

Fejér megye, Fejér Megye I
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

A Bicske mindenre elszánt szurkolótáborának segítségével győzelmi reményekkel utazott annak a Baracsnak az otthonába, amely bár nem áll túl jól, mégis több nagycsapatot megszorongatott már.

A Bicske blogja a következőképp tudósított:

“Csak szuperlatívuszokban beszélhetünk a bicskei B-közép (Bicske Tigers) tagjairól, akiknek mi sem volt természetesebb, minthogy útra keljenek a tomboló viharban a jó 100 km-re lévő Baracsra, megtekinteni kedvenceik soros bajnokiját. Végig peregtek a dobok és zúgott a “Hajrá Bicske!”, Móriék pedig meg is hálálták a szurkolást. Kezdés előtt 60 perccel még Baracson is tombolt a vihar, aztán csodák csodájára igen csendes időben, a végén még némi napsütéssel zajlott le a találkozó.

A BTC ezúttal a Milinte 0 – Máté 6, Burucz 7, Máj 7, Lengyel 6 – Szilágyi 8, Molnár V. 7, Köntös 6 – Móri 6, Németh 6, Tornyai 6 összetételben kezdett, míg csereként Peinlich 5 (46.p. Tornyai helyett), Cserkuti 0 (80.p. Köntös helyett) és Bencze 0 (90.p. Máj helyett) kapott lehetőséget. Jó hír, hogy sérülése után Katona, Facskó és Godslove is már a kispadon helyet kapott, ellenben sajnos Sötét bokasérülést szenvedett a csütörtöki edzésen és az őszi idényben már biztosan nem lép pályára. Móri Tamás játékos-edző azt kérte az öltözőben a csapattól, hogy az első perctől kezdve gyakoroljanak nyomást az ellenfélre és lehetőleg gyorsan szerezzék is meg a vezetést. Folytatáshoz kattints!

Úgy tűnik, a kérés meghallgatásra talált, hiszen a 6. percben egy vendégszöglet után Burucz fejelt 6 méterről és a védők már csak beljebb tudták segíteni a jobb sarokba tartó labdát (0-1). A 9. percben Horváth célt tévesztett lövése volt az első hazai mozzanat. A 11. percben Móri lőtt 16-ról jócskán mellé Szilágyi előrevágott labdájából. A 21. percben Szilágyi labdaszerzése után Móri passzolt Tornyaihoz, aki futtából 14 méterről kevéssel a bal kapufa mellé lőtt. Egy perccel később Móri keverte meg a hazai védelmet és végül mindenkit elfektetve 8 méterről a jobb alsó sarokba lőtt (0-2).

A 25. percben ordító hazai helyzetek következtek! Előbb Milinte védett, majd Lengyel szinte a gólvonalról vágta ki Prókai közeli lövését. A 34. percben Tornyai lépett ki védője szorításában, majd 12 méterről hatalmas bombát zúdított a kapu bal oldalába, a hazai kapus ezúttal is tehetetlen volt (0-3). A 37. percben végképp eldőlt a mérkőzés, ezúttal a hetek óta jó formában lévő Németh 18 méterről lőtte ki pontosan a jobb alsó sarkot (0-4). A 45 + 1. percben Németh Szilágyi visszagurításából 11 méterről lőtt nagy helyzetben fölé.

A második játékrész az eredmény tudatában már jóval csendesebben csordogált. Az 51. percben Máté előre ívelését Németh fejelte jócskán mellé 9 méterről. 3 perccel később ugyanőt buktatták a kaputól 23 méterre, a sértett állt a labda mögé, de kétszer is a védőfalba vágta a játékszert. A 60. percben Szilágyi lőtt a kapusba 14-ről, de előtte Závotka játékvezető már szabálytalanság miatt megállította az akciót.

A 68. percben Móri passzából Molnár V. lőtt nagy helyzetben 13 méterről kevéssel a jobb kapufa mellé. A 77. percben Szilágyi passzából Németh passzolt a hálóba, de kezezés miatt Závotka ezt az akciót is érvénytelenítette. A 87. percben Németh lőtt a kapusba, majd Szilágyi lőtt még egy lesgólt, de igazából ekkor már mindenki a végső sípszót várta.

Összességében a Bicske dominánsabb és gólerős első félidei játékával, jó helyzetkihasználásával gyorsan eldöntötte a mérkőzést, végig imponáló volt a labdabirtoklási fölénye és méltó módon sikerült a visszavágás a tavaly őszi váratlan 2-1-es baracsi vereségért. Remekül működött a korábban sokat bírált szűrőjáték a középpályán, ezúttal a hazaiak nem tudtak kibontakozni és a támadó térfélen csak ritkán tudtak helyzetbe kerülni. Az Ercsi újabb, sorozatban negyedik veresége (0-1 Martonvásár ellen) a Bicske feljött a 4-ik helyre a bajnoki tabellán. Az őszi idény zárómérkőzésére november 4-én szombaton 13.30-tól Sárbogárdon kerül sor.”

Baracs - Bicske

kép 1 / 11

Baracs-Bicske 0-4 (0-4)
Baracs, vezette: Závotka Csongor

Baracs: Tóth N. – Fülöp, Rezes (Juhász F.), Prókai (Czifra), Bartók S. (Juhász J.) – Horváth D. (Sebestyén), Éliás, Badi, Bozoki – Balogh D. (Nagy D.), Varga T. Vezetőedző: Gyalus Zoltán
Bicske: Milinte – Lengyel, Máj (Bencze M.), Burucz, Szilágyi L. – Köntös (Cserkuti), Németh E., Móri, Molnár V. – Tornyai T. (Peinlich), Máté. Vezetőedző: Móri Tamás

Gól: Burucz (7.), Móri (22.), Tornyai T. (34.), Németh E. (37.)

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Vélemény, hozzászólás?