Parádézott az Iváncsa a Hódmezővásárhely ellen!

NB III
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Rendkívül magabiztos győzelmet aratott az Iváncsa, mely a PMFC botlását kihasználva négy pontra közelítette meg az éllovast!

Az Iváncsa Facebook oldalán a következő tudósítós jelent meg:

“Lendületesen kezdett a hazai gárda, nyoma sem volt a hétközi kupa kudarcnak. Az 5. percben Cseszneki buktatásáért szabadrúgást végezhettek el a hazaiak 22 méterről a vendég kaputól, Büki Baltazár jobb felső sarokba tartó lövését azonban Bordás Dániel, a vendégek hálóőre szögletre ütötte a labdát. Az 12. percben Iváncsai jobb oldali szöglet következett, Büki beadását Kertai Dániel a vendég védők szorításában a jobb alsó sarokba fejelte, 1-0. Két perccel később ismét Büki veszélyeztetett, 20 méteres pontrúgása centikkel kerülte el a felső lécet. A folytatásban is a hazai csapat dominált, a vendégek kemény belépőkkel próbálták tördelni a játékot. A 37. percben megduplázta előnyét Domján Attila együttese: Büki jobb oldalról ismét szögletrúgást végezhetett el, beívelését Aradi Csaba megcsúsztatta, és a menteni igyekvő Kökény Tamás lábáról a kapuba csorgott a labda, 2-0. Az első játékrész befejezéseként az agilisen játszó Büki ugratta ki Szauter Istvánt, akinek 11 méterről leadott lövésébe a jó ütemben kimozduló Bordás még éppen belevetődött. A vendégek jobbára a védekezéssel voltak elfoglalva, gólhelyzetig nem jutottak.

A fordulást követően az 50. percben újabb hazai találat született, Majláth Henrik ívelését még kikotorták a gólvonalról a vendég védők, a “lecsorgóra” érkezett azonban Cseszneki Richárd, aki 5 méterről a kapuba pöckölte a játékszert, 3-0. A harmadik megszerzett találat után átengedte a területet az Iváncsa, és gyors kontrákkal veszélyeztetett. A három villámgyors támadó, Balogh, Cseszneki és Majláth állandó veszélyt jelentett a Hódmezővásárhely kapujára. Az 57. percben feljegyezhettünk egy komolyabb vendég helyzetet, mikor Bartyik Norbert közeli lövésénél Dániel Csaba szép védést mutatott be. A 75.percben a kiugró Majláth Henriket rántották le a kaputól mintegy 25 méterre: a labda mögé Büki állt, akinek betekert labdájára Balogh László érkezett a legjobb ütemben és a vendég védők lába között a gólvonalon túlra továbbította a labdát, 4-0.

A látottak alapján csapatunk ilyen arányú győzelme is megérdemeltnek nevezhető!”

Az Iváncsa játékosai megköszönték a szurkolást - fotó: FociDrukker.com
Az Iváncsa játékosai megköszönték a szurkolást – fotó: FociDrukker.com

Iváncsa – Hódmezővásárhely 4-0 (2-0)
Iváncsa, vezette: Rózsavölgyi Dávid

Iváncsa: Dániel – Szauter, Aradi, Kertai, Fekecs – Majláth, Pribék (Márki, 81), Büki (Mag, 76.), Cseszneki, Folmer (Imrik, 63.) – Balogh L. Vezetőedző: Domján Attila
Hódmezővásárhely:

Gól: Kertai (12.), Kökény T. (37., öngól), Cseszneki (50.), Balogh L. (75.)

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Vélemény, hozzászólás?